Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία - ΣΟΚ για κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα από Ρώσο δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-09 15:05:00

Καταγγελία - ΣΟΚ για κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα από Ρώσο δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Καταγγελία - ΣΟΚ για κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα από Ρώσο δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε λόγο για επίθεση που δέχτηκε.

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο απεσταλμένος της Sport Express στην Τούμπα, Ντμίτρι Ζελένοφ, κάνοντας λόγο για κρίμα τρομοκρατίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που επιτέθηκαν σε αυτόν και σε άλλους Ρώσους δημοσιογράφους.

«Πριν τον αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε Ρώσους δημοσιογράφους και φιλάθλους. Η κατάσταση ήταν πολύ άγρια, δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Στεκόμασταν με τους συναδέλφους μου στην είσοδο των δημοσιογραφικών και ήρθαν περίπου 10 άτομα με μαύρα μπλουζάκια, οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τους είπαμε ότι είμαστε δημοσιογράφοι και αμέσως μετά, χωρίς να πουν τίποτα, μας επιτέθηκαν.

Κάποιος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο, εμένα μου έσπασαν το τηλέφωνο. Η αστυνομία και οι άνδρες ασφάλειας δεν συνέλαβαν αυτούς, αλλά εμάς. Μας έβαλαν με αγενή τρόπο σε έναν χώρο, κατέγραψαν ξανά τα στοιχεία των διαβατηρίων και των διαπιστεύσεών μας και μετά μας είπαν να μείνουμε εκεί και να μη βγούμε. Μετά από λίγη ώρα, αυτοί που μας έκαναν επίθεση μάς απείλησαν ξανά, λέγοντας πως θα καταλάβουμε μετά το ματς», ανέφερε ο Ρώσος δημοσιογράφος on camera. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags