Facebook Pixel «Πανικός» στο λιμάνι για τον Γκιγέρμε - Έκλεισε ο «Κόκα», θέλει άλλον ο Μαρινάκης!
| 2018-08-09 14:50:00

«Πανικός» στο λιμάνι για τον «λύκο» - Έκλεισε ο σέντερ φορ, θέλει άλλον ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Πανικός» στο λιμάνι για τον «λύκο» - Έκλεισε ο σέντερ φορ, θέλει άλλον ο Μαρινάκης!

Κληρώνει για χαφ και... Ένγκελς, τι μεγάλο ψήνεται στην επίθεση.

Πολύ κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα για την έκβαση της μεταγραφής του Γκιγέρμε Τόρες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, το αν ο Βραζιλιάνος μέσος θα έρθει στην Ελλάδα.

Πάντως, στο λιμάνι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους και μένει να επιβεβαιωθεί αν όντως όλο αυτό το διάστημα έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Κλεισμένος ο «Κόκα», αλλά...

Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά λέγεται ότι έχουν «κλείσει» τον «Κόκα» για τη γραμμή κρούσης. Σε αυτή τη φάση υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στις όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Στο λιμάνι προφανώς περιμένουν τις εξελίξεις για το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ, έτσι ώστε να φέρουν τον Αιγύπτιο φορ. Ο μάνατζερ του Ιρανού κάνει πυρετώδεις επαφές στην Τουρκία και ευελπιστεί πως σύντομα θα φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί τους Πειραιώτες.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο «Κόκα» παραμένει stand by για έναν ακόμα λόγο. Στο λιμάνι αναζητούν παράλληλα μία πιο ηχηρή περίπτωση φορ και ψάχνουν για έναν επιθετικό που θα κάνει περισσότερο «γκελ» στον κόσμο. Αν δε βρουν μία τέτοια περίπτωση το επόμενο διάστημα, τότε θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που έχουν με τον Αιγύπτιο.

Κληρώνει για Ένγκελς

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Μπριόρν Ένγκελς σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από την Αγγλία για τον Βέλγο στόπερ. Μπορεί πολλά να ακούγονται σχετικά με τις ομάδες που θέλουν τον παίκτη, ωστόσο σήμερα που λήγει η μεταγραφική περίοδος στο νησί, θα φανεί τι πραγματικά ισχύει.

Εξάλλου, στον Ολυμπιακό μέχρι τώρα δεν έχουν στα χέρια τους καμία επίσημη πρόταση που να τους ικανοποιεί από την Αγγλία, ενώ και ο ποδοσφαιριστής δε φαίνεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσάμπιονσιπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags