Facebook Pixel «Τρόμος» στον Παναθηναϊκό - «Γελάει» ο Νταμπίζας - Αυτός ακύρωσε τον Καμπετσή
| 2018-08-09 15:55:00

«Τρόμος» στον ΠΑΟ, τινάζουν στον αέρα τον… - «Γελάει» ο Νταμπίζας - Αυτός ακύρωσε τον κλεισμένο!

του Νίκου Στεργίου
«Τρόμος» στον ΠΑΟ, τινάζουν στον αέρα τον… - «Γελάει» ο Νταμπίζας - Αυτός ακύρωσε τον κλεισμένο!

Τι παίζεται με τη μεταγραφή της χρονιάς και Έλληνα «killer».

Δύο νέα ονόματα φορ ήρθαν στο προσκήνιο σήμερα για τον Παναθηναϊκό, αυτά των Τζόσεφ Ακπάλα και Ράφα Λόπες.

Ο πρώτος είναι 32χρονος, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη βελγική Οστάνδη από την οποία έμεινε ελεύθερος, μετρώντας 40 συμμετοχές με 9 γκολ και 3 ασίστ.

Ο δεύτερος είναι 27χρονος Πορτογάλος, ο οποίος πωλήθηκε τέλη Ιουλίου από την Ομόνοια στην Μποαβίστα  και την περασμένη σεζόν είχε 25 παρουσίες με 7 γκολ και 4 ασίστ στον κυπριακό σύλλογο.

Δεν είναι αποκλείεται όντως οι δύο παίκτες να έχουν προταθεί στους «πράσινους» και να εξετάζονται, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία κινητικότητα για τη μεταγραφή του επιθετικού στο Τριφύλλι.

Όλα έχουν «παγώσει» και, μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας «γελάει» διαβάζοντας πως ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση σέντερ φορ. Στην πραγματικότητα ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δεν κάνει καμία διαπραγμάτευση αυτό το διάστημα, κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται και με τις διοικητικές εξελίξεις που αναμένονται προσεχώς.

Αν και η αλήθεια είναι πως αυτή η καθυστέρηση έχει κάνει τον παλαίμαχο αμυντικό να… αγχώνεται, φοβούμενος πως τελικά δε θα προλάβει να κάνει κίνηση για την πιο σημαντική μεταγραφή της χρονιάς.

Τι έγινε με Καμπετσή

Όσον αφορά την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, η μεταγραφή «κόλλησε» από τη στιγμή που ο πατέρας του παίκτη έδωσε την εντολή σε άλλον μάνατζερ να χειριστεί το θέμα. Από εκείνο το σημείο και μετά άλλαξαν οι απαιτήσεις του παίκτη, καθώς σχεδόν τριπλασιάστηκαν από τις αρχικές αξιώσεις που ξεπερνούσαν τις 40.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο. Οι «πράσινοι», φυσικά, αρνήθηκαν να κάνουν τη συγκεκριμένη υπέρβαση, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε αρχικά συμφωνία για πολύ μικρότερο ποσό.

Βέβαια, η Ντόρτμουντ δε βοήθησε από τη μεριά της τον Παναθηναϊκό να γίνει το deal, καθώς από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε να αφήσει ελεύθερο τον νεαρό άσο, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης. Αν και εκτιμάται πως αν δεν άλλαζαν οι απαιτήσεις της πλευράς του Έλληνα φορ, οι «πράσινοι» στο τέλος θα τα έβρισαν με τη γερμανική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags