Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει επιθετικό από Αγγλία ο Νταμπίζας - "Παίζει" και ο Πέκχαρτ
| 2018-08-10 09:15:00

Τον βρήκε ο Νταμπίζας, πάει να τον... φέρει από πρωταθληματάρα - Σούπερ φαβορί ο ψηλός

του Νίκου Στεργίου
Τον βρήκε ο Νταμπίζας, πάει να τον... φέρει από πρωταθληματάρα - Σούπερ φαβορί ο ψηλός

Ξεκαθαρίζει ο φορ στον ΠΑΟ. Το ημερολόγιο των εξελίξεων.

Ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για την απόκτηση σέντερ φορ, αφού στα πρώτα δείγματα γραφής της η ομάδα έχει δείξει το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει για έναν «killer» στην επίθεση.

Οι Πράσινοι έχουν επικεντρωθεί στην εύρεση του εκλεκτού για τη γραμμή κρούσης, με το θέμα να έχει μπει στην τελική ευθεία και στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, έχει έτοιμη τη λίστα με τους παίκτες που θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός και τρέχει το ζήτημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, ένας εκ των κύριων στόχων του παλαίμαχου αμυντικού προέρχεται από την Αγγλία και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στο νησί, ώστε να διαπραγματευτεί μαζί του.

Στο τραπέζι και ο Πέκχαρτ

Πάντως, αναφορικά με το θέμα του επιθετικού, δεν πρέπει να ξεγράφουμε από την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τον Τόμας Πέκχαρτ.

Στον υψηλόσωμο Τσέχο, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τους Πράσινους, αρέσει η προοπτική του Παναθηναϊκού και πολλοί εκτιμούν ότι μπορεί εν τέλει να είναι αυτός ο εκλεκτός του διδύμου Δώνη-Νταμπίζα για την επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού. Ίδωμεν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags