10/08/18 - 08:24

Αποθέωση Θεοδωρίδη για δύο άσους του Ολυμπιακού: «Με αυτούς θα… πέφτουν τεσσάρες»!

Σε ποιους έβγαλε το καπέλο ο παράγοντας των Ερυθρολεύκων;

Sportdog Team
Αποθέωση Θεοδωρίδη για δύο άσους του Ολυμπιακού: «Με αυτούς θα… πέφτουν τεσσάρες»!
1.927views 0shares

Στη συνύπαρξη του Κώστα Φορτούνη με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λουκέρνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "με αυτούς του δύο θα πέφτουν τεσσάρες"!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους και πάντα τέτοια. Είμαι σίγουρος ότι θα επακολουθήσουν αυτά. Δεν είχα κάνει δηλώσεις τον τελευταίο καιρό. Άκουγα τους άλλους. Παίρνανε, αγοράζανε, θα αγοράσουνε κτλ. Για τον Ολυμπιακό σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) πρέπει να είναι περήφανοι οι φίλαθλοί του. Είναι η πρώτη επίσημη στα ματς και έκανε μια φανταστική εμφάνιση. Καμία μέχρι τώρα ελληνική ομάδα δεν έχει παίξει τη μπάλα τη σημερινή του Ολυμπιακού. Κι άμα παίζει ο Ολυμπιακός μπάλα δεν υπάρχει αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Αυτό θα φανεί και στο πρωτάθλημα.

Όλα τα παιδιά, από ποιον να αρχίσεις και σε ποιον να τελειώσεις. Ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλο. Αλλά οι δύο καταπληκτικοί σήμερα, οι οποίοι πήραν και το παιχνίδι απάνω τους ήταν ο Φορτούνης κι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Με αυτούς τους δύο τεσσάρες θα πέφτουνε. Θυμήσου τα λογάκια μου. Και τον έξω δεξιά τον Πορτογάλο, θυμήσου τα λογάκια μου.

Έχει ενισχυθεί η ομάδα. Και ο προπονητής και όλοι μας είμαστε κατενθουσιασμένοι από τα παιδιά και σκεφτείτε ότι είναι το πρώτο παιχνίδι. Σκεφτείτε αυτή την ομάδα να δέσει μετά από 10-15-20 μέρες κτλ. το τι έχει να γίνει. Πάρτι θα γίνεται στο Καραϊσκάκη! Και μια και στον πρώτο γύρο θα δώσουμε εννέα αγώνες μέσα στο Καραϊσκάκη όλοι οι Ολυμπιακού πρέπει να γίνουμε μια οικογένεια.

Τι εννοώ με αυτό. Παίκτες, προπονητές, όλα τα παιδιά που δουλεύουνε στο σύνδεσμο και η μεγάλη μας δύναμη, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, τα πεντέμισι εκατομμύρια φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που είναι το 55% του ελληνικού πληθυσμού να είναι δίπλα στην ομάδα. Αρκετά υποφέραμε πέρυσι. Πρέπει να δώσουν βροντερό παρών σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, να υποστηρίξουν αυτή την ομάδα, γιατί αξίζει τον κόπο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ καλύτερη.

Είμαστε όλοι στον Ολυμπιακό, ευχαριστούμε τον πρόεδρο, γιατί όλα όσα γίνανε έπρεπε να γίνουνε. Αλλάξανε πάρα πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και πιστεύω, ότι από εδώ και μπρος η ομάδα θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Και κάτι για τον προπονητή. Βιαστήκανε όλοι και λέγανε για την μία ομάδα για την άλλη, εμάς δε μας ενδιαφέρει. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός! Μόνο ο Ολυμπιακός! Και εκεί θα βαδίσουμε, όπως θελήσουμε σε όλα τα παιχνίδια στα περισσότερα, εάν δε βάλουνε μυαλό ορισμένοι να έρχονται ξένοι διαιτητές. Αυτό ξεκάθαρο και είναι δικαίωμά μας, όπως βάλανε στους τελικούς, τον ξένο διαιτητή κτλ., το ίδιο κι ο Ολυμπιακός. Αυτό ας το σκεφτούνε πάρα πολύ καλά όλοι εκεί μέσα.

Ούτε μιλάμε-μιλάμε, κάνουμε διάλογο. Τώρα από εκεί και πέρα άλλο είναι αυτό το πράγμα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αρκετά ταλαιπωρηθήκαν πέρσι, αρκετά, σε ένα... δε θέλω να το ονομάσω πάλι, τα έχω πει. Ευτυχώς ξύπνησε η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και πιστεύω θα ξυπνήσουν ακόμα περισσότερο. Μιλάω τώρα και για το πρωτάθλημα γενικά.

Και πάλι τους ευχαριστώ, εύχομαι ο Ολυμπιακός να είναι μια οικογένεια σε όλα τα πράγματα μαζί και να το νιώσουν αυτό οι αντίπαλοί μας από όλες τις μεριές. Και καταλαβαίνουν τι εννοώ, και να το νιώσουν και οι αντίπαλοί μας από όλες τις μεριές. Ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ενιαίος, οικογένεια του Ολυμπιακού, τέρμα από σήμερα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ