Facebook Pixel Χαμός ξαφνικά με Μπακάκη - Τον κλέβει ο Ολυμπιακός;
| 2018-08-10 12:55:00

Χαμός ξαφνικά με Μπακάκη - Τον κλέβει ο Ολυμπιακός; - Τι κάνει ο Λάζαρος, στα όπλα ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός ξαφνικά με Μπακάκη - Τον κλέβει ο Ολυμπιακός; - Τι κάνει ο Λάζαρος, στα όπλα ο Τίγρης

Όλη η αλήθεια για το σενάριο-βόμβα. Παίζει η μεγάλη αρπαγή;

Σα βόμβα έσκασε σήμερα στο ρεπορτάζ ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μιχάλη Μπακάκη. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι τον άσο της ΑΕΚ «ψήνει» για το λιμάνι ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Τι ισχύει, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση; Υπάρχει όντως... καπνός;

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αρέσει στον Πειραιά. Και προφανώς μπορεί να απασχολήσει σοβαρά, ειδικά αν δεν τα βρει με την Ένωση στην ανανέωση του συμβολαίου του. Και, φυσικά, σε αυτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός δεν έχει την ανάγκη και τη… βοήθεια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για να πείσει τον παίκτη να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, όπως γράφτηκε σε σημερινό ρεπορτάζ.

Από την άλλη, βέβαια, ο Μιχάλης Μπακάκης είναι από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ και αγαπημένος των οπαδών. Στην Ένωση αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη περίπτωση ως μία από τις πιο σημαντικές ανανεώσεις που εκκρεμούν, οπότε φαίνεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι πρέπει για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα του και να αποφύγει οποιοδήποτε επικοινωνιακό κάζο.

Παράλληλα και ο ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ και δε δείχνει διάθεση να αποχωρήσει, παρόλο που ακόμα δεν έχει επιβραβευτεί από τη διοίκηση. Αναγνωρίζει ότι η ομάδα τον στήριξε και πως με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε πέρυσι το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του. Οπότε και γι’ αυτό το λόγο είναι δύσκολο ο Έλληνας άσος να ψαχτεί για άλλη μεταγραφή εντός συνόρων.

Όπως, λοιπόν, προκύπτει από τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται να παραμείνει στην ΑΕΚ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αυτή είναι, άλλωστε, η επιθυμία και των δύο πλευρών. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όσο ο Ολυμπιακός... παραμονεύει, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει, άλλωστε, ότι όποιον παίκτη θέλουν, μπορούν να τον διεκδικήσουν, ακόμα και να τον «κλέψουν», όπως έγινε και στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Μόνο που στην υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά και ξεκάθαρα η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι και όλες τις πιθανότητες με το μέρος της...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags