Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό ροντέο: Ο Γκιγέρμε… φέρνει κι άλλους στο Λιμάνι - Ποιος «ίδρωσε» με Φοντέ και ποιον «τρώει»
| 2018-08-10 23:45:00

Φοβερό ροντέο: Ο Γκιγέρμε… φέρνει κι άλλους στο Λιμάνι - Ποιος «ίδρωσε» με Φοντέ και ποιον «τρώει»

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό ροντέο: Ο Γκιγέρμε… φέρνει κι άλλους στο Λιμάνι - Ποιος «ίδρωσε» με Φοντέ και ποιον «τρώει»

Τρελάθηκε ο Μαρτίνς, τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή του Ρούι Φόντε στον Ολυμπιακό, για την οποία σας ενημέρωσε πρώτο το Sportdog.gr και κατόπιν ακολούθησαν το ρεπορτάζ Άγγλοι και Πορτογάλοι.

Μάλιστα, αργά το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε και σχετική ενημέρωση από το Λιμάνι, με την οποία θέλησαν να… χαμηλώσουν το θέμα, αναφέροντας πως η μεταγραφή δεν είναι κλεισμένη και ότι ο παίκτης απλά βρίσκεται στο μεταγραφικό τους στόχαστρο, ωστόσο όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα έχουμε οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει ήδη με τον 28χρονο άσο και του έχει μεταφέρει την επιθυμία του να συνεργαστούν, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για ένα μεσοεπιθετικό πολυεργαλείο, που θα του λύσει τα χέρια.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Φόντε και θεωρεί πως μπορεί να τον βοηθήσει εκτός από φορ και ως εξτρέμ, κλείνοντας έτσι και τη μεταγραφή για τα άκρα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, δεν είναι σίγουρο πλέον πως θα πωληθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς με τη… μετακίνηση του Πορτογάλου στα εξτρέμ, χωράει για την κορυφή της επίθεσης!

Ο Φόντε πάντως αποτελεί «καψούρα» του Μαρτίνς και επειδή αρέσει και στη διοίκηση, πολύ σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις με τη μεταγραφή του.

Πού ήταν η πρόταση για Ένγκελς;

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του Μπιόρν Ένγκελς, καθώς όσο και να προσπάθησε, δεν κατάφερε να βρει ομάδα στην Αγγλία. Μάλιστα, δημοσιεύματα στο Νησί ανέφεραν πως το τελευταίο διήμερο βρέθηκε μία… ανάσα από τη Ντέρμπι Κάουντι, ωστόσο «κόπηκε» την τελευταία στιγμή στα ιατρικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση πάντως από το Λιμάνι, αλλά και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Sportdog.gr, δεν υπήρξε κανένα θέμα με την Ντέρμπι.

Ο Βέλγος στόπερ ούτε ταξίδεψε στην Αγγλία, ούτε πέρασε από ιατρικά, ενώ δεν έφτασε και μία πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού. Δεν έφτασαν ούτε καν σε συζήτηση για να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει.

Ο Γκιγέρμε και οι άλλοι

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του Γκιγέρμε, καθώς μπορεί οι Ισπανοί να έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο από τότε δεν υπήρξε τίποτα νεότερο.

Μάλιστα, ακόμα και ο Πέδρο Μαρτίνς που τον ήθελε σαν… τρελός στον Ολυμπιακό, τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει στάση και «λέει δεξιά και αριστερά» πως οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει τον 27χρονο χαφ για την θέση «6», όμως δεν θα περιμένουν για πολύ και ήδη… ξεσκονίσουν την λίστα τους!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags