Facebook Pixel Πήρε... φωτιά η Τούμπα για Βέρνμπλουμ - Λέει «ναι» ο Σαββίδης;
| 2018-08-11 12:23:00

Πήρε... φωτιά η Τούμπα για τον παικταρά - Τα «διαγράφει» όλα ο Σαββίδης και τινάζει την μπάνκα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πήρε... φωτιά η Τούμπα για τον παικταρά - Τα «διαγράφει» όλα ο Σαββίδης και τινάζει την μπάνκα;

Στο πόδι πάλι όλος ο ΠΑΟΚ, τι συμβαίνει με όνομα-βόμβα

Το πιο καυτό θέμα της μεταγραφικής επικαιρότητας του ΠΑΟΚ είναι και πάλι ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ, ο Σουηδός ήταν αυτός που έριξε ξανά γέφυρες προς την πλευρά του Δικεφάλου και, πλέον, οι «ασπρόμαυροι» είναι αυτοί που κινούν τα νήματα.

Όπως σας γράφαμε, υπάρχει δυσπιστία προς την πλευρά του παίκτη για τη στάση που κράτησε όλο το προηγούμενο διάστημα και για να προχωρήσει τώρα η μεταγραφή, θα πρέπει να πειστούν οι Γιώργος Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο πρώτος είναι άκρως απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του διεθνούς άσου, ενώ ο δεύτερος έχει τις επιφυλάξεις του σχετικά με ένα ιδιόρυθμο, όπως φαίνεται, χαρακτήρα που μπορεί να βάλει «φωτιά» μέσα στα αποδυτήρια.

Πάντως, επειδή δεδομένα πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή και τελικά να γίνει το deal. Οι δύο πλευρές βρίσκονται από χθες σε νέες επαφές και είναι πολύ πιθανό ακόμα κι εντός της ημέρας να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, την ώρα που στην Τούμπα κρατούν μικρό καλάθι λόγω των όσων έχουν προηγηθεί.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως αν τελικά γίνει η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ, θα πρόκειται για μια τεράστια υπέρβαση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς στον παίκτη έχει προσφερθεί τριετές κλειστό συμβόλαιο με αποδοχές 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του αριστερού μπακ και την περίπτωση του Χαϊτάμ Αλεσάμι της Παλέρμο δε φαίνεται να είναι κάτι προχωρημένο, ωστόσο από την άλλη θεωρείται δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για παίκτη που θα καλύψει τη συγκεκριμένη πλευρά και αποτελέσει μπακ απ λύση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags