Facebook Pixel Απίστευτα σενάρια για Μπακάκη - Πού τον «στέλνουν» - Τι παίζει με «Λύμπε» και... ΠΑΟΚ
| 2018-08-11 13:43:00

Απίστευτα σενάρια για Μπακάκη - Πού τον «στέλνουν» - Τι παίζει με «Λύμπε» και... ΠΑΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα σενάρια για Μπακάκη - Πού τον «στέλνουν» - Τι παίζει με «Λύμπε» και... ΠΑΟΚ

Ποιο «εμπλέκονται» στο σήριαλ; Ποιος το «έστησε»; Όλα εδώ!

Το σενάριο για τον Ολυμπιακό και τον Μιχάλη Μπακάκη παραμένει στην επικαιρότητα, παρόλο που, όπως σας εξηγήσαμε και χθες, οι πιθανότητες να μην ανανεώσει ο Έλληνας άσος με την ΑΕΚ είναι λίγες. Από την άποψη ότι τόσο η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, όσο και ο παίκτης, θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Εξάλλου, είναι λογικό κι επόμενο, αν και εφόσον δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες μεγάλες ομάδες της Super League, ενδεχομένως όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά κι από τον... ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για ένα κορυφαίο Έλληνα παίκτη στη θέση του.

Από εκεί και πέρα, όμως, τα όσα γράφονται σχετικά με το «κονέ» που επιχειρεί να κάνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι, όπως τονίζαμε και χθες, κάτι που δε στέκει από όποια πλευρά να το δει κανείς. Από το γεγονός, για παράδειγμα, ότι οι δύο παίκτες δεν είχαν καν φιλική σχέση όσο συνυπήρξαν στην ΑΕΚ, μέχρι το ότι ο Ολυμπιακός προφανώς δε χρειάζεται τη... μεσολάβηση ενός παίκτη του, αν και εφόσον θελήσει να κάνει επίσημη κίνηση για τον άσο της Ένωσης.

Το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, είναι για ποιο λόγο δημιουργήθηκε όλος αυτός ο ντόρος, από τη στιγμή που δεν προκύπτει από πουθενά, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα δεδομένα, ότι ο Μιχάλης Μπακάκης μπορεί να μην τα βρει με την ΑΕΚ.

Πάντως, στην πιάτσα ακούγονται διάφορα απίθανα σενάρια, όπως ότι το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις για πιεστεί ο παίκτης και να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο, αν και υπάρχει καλός δίαυλος με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Εμμανουηλίδη, με τον οποίο ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπήρξε συνεργάτης και στην ουσία του έδωσε τον ποδοσφαιριστή όταν αποφάσισε να γίνει τεχνικός διευθυντής.

Ένα άλλο σενάριο λέει ότι γίνεται προσπάθεια να «εκτεθεί» ο Βλαντίμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος παρουσιάζεται να καθυστερεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, παίρνοντας προφανώς ρίσκο να χαθεί ένας ποδοσφαιριστής που είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα.

Παράλληλα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι το θέμα «στήθηκε» προκειμένου η ΑΕΚ να πιστωθεί μια μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία, αν και εφόσον ανανεώσει με τον παίκτη, θέλοντας προφανώς να πάρει «ρεβάνς» για ό,τι έγινε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Κι αυτό, όμως, μοιάζει κάπως ακραίο, όταν, μάλιστα, από τον Ολυμπιακό δεν έχουν διαψεύσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και υπάρχει πάντα η φήμη πως στο λιμάνι όντως παρακολουθούν, διακριτικά προς το παρόν, τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags