Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληροφορία βόμβα: «Μπάσιμο» της ΑΕΚ για τον παικταρά, θα κάνει… πλάκα σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό;
| 2018-08-12 08:50:00

Πληροφορία βόμβα: «Μπάσιμο» της ΑΕΚ για τον παικταρά, θα κάνει… πλάκα σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Πληροφορία βόμβα: «Μπάσιμο» της ΑΕΚ για τον παικταρά, θα κάνει… πλάκα σε ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό;

Έγκυρη ιστοσελίδα φέρνει τούμπα τα δεδομένα.

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο απασχολεί εδώ και μέρες την επικαιρότητα, καθώς ο 23χρονος φορ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού, ενώ σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Νεότερο ρεπορτάζ της OLE όμως αναφέρει πως στο κόλπο βρίσκεται πλέον και η ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αργεντινών παρακολουθεί στενά την περίπτωση του επιθετικού της Ουνιόν σάντα Φε! 

«Για την ώρα η μεγαλύτερη ευκαιρία παρουσιάζεται στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, η τελευταία πρωταθλήτρια ανταγωνίζονται για να τον αποκτήσουν», σημειώνει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, με τους Αργεντινούς να προσθέτουν ότι ενδιαφέρονται επίσης η Γουέστ Μπρομ και η Λεβάντε. 

Θυμίζουμε πάντως πως πρόκειται για μία εξαιρετικά ακριβή περίπτωση, καθώς η ομάδα του ζητάει τρελά χρήματα για να τον παραχωρήσει, ενώ ήδη έχει δεχθεί κρούση από σύλλογο της Ουκρανίας που προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Σολδάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags