Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καμπανάκι» κινδύνου για τον ΠΑΟ – Έχασε από την ΑΕΛ και… φωνάζει για σέντερ φορ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-08-12 22:20:00

«Καμπανάκι» κινδύνου για τον ΠΑΟ – Έχασε από την ΑΕΛ και… φωνάζει για σέντερ φορ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Καμπανάκι» κινδύνου για τον ΠΑΟ – Έχασε από την ΑΕΛ και… φωνάζει για σέντερ φορ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηττήθηκαν 1-0 οι Πράσινοι, που έμειναν ξανά «άσφαιροι».

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εικόνα του, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, και ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι. Οι Πράσινοι πήραν πολύ κακό βαθμό στη δημιουργία, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι έγινε εμφανής η ανάγκη απόκτησης ενός ικανού επιθετικού.

Ο Πίτι πέτυχε το –πολύ όμορφο- γκολ της νίκης για τους «βυσσινί», ακυρώθηκε γκολ του Παναθηναϊκού με τον Ρεγκάκο στο 80’.

Έτσι παρατάχθηκαν

Ο Σωτήρης Αντωνίου κατέβασε την ΑΕΛ με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια και τους Σαχίντι, Γρομιτσάρη, Μόρα και Χούμπτσεφ από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο έπαιξαν οι Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπασέμ, στην επίθεση ο Κούνιτς και πίσω του οι Πίτι και Ντέλετιτς.

Με 3-4-2-1 με το οποίο παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη. Τερματοφύλακας ήταν ο Διούδης, με την τριάδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Πούγγουρα, Κουρμπέλη και Μαυρομμάτη. Τη δεξιά πτέρυγα κάλυψε ο Γιόχανσον, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ήταν οι Κάτσε-Δώνης και στην αριστερή πλευρά κινήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης. Μπροστά τους κινήθηκαν οι Μουνιέ και Μπουζούκης με τον Εμμανουηλίδη ως μοναδικό προωθημένο.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ΑΕΛ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Πίτι τροφοδότησε τον Κούνιτς, αυτός έδωσε ξανά στον Ισπανό με «τακουνάκι» ολοκληρώνοντας εντυπωσιακά το 1-2 και αυτός πλάσαρε εύστοχα με το δεξί για το 1-0.

Παρά το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται πολύ να φτιάξουν ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως οι παίκτες του αδυνατούσαν να συνδυαστούν σωστά και δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Κάπως έτσι οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος χωρίς ευκαιρία για γκολ, προβληματίζοντας έντονα με την επιθετική τους παρουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62’ ο Γιώργος Δώνης προέβη σε πολλές μαζεμένες αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Χατζηγιοβάνη, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Τζανδάρη, Ινσούα, Οικονόμου και Θεοχάρη.

Οι Πράσινοι παρουσίασαν ελαφρώς καλύτερο πρόσωπο με μπροστάρη τον Δώνη, που πέρασε στην κορυφή της επίθεσης και είχε καλές κινήσεις, και τον Κουλιμπαλί, που πλαγιοκοπούσε συνεχώς από τη δεξιά πλευρά. Ο Παναθηναϊκός εξακολούθησε να έχει πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα, αλλά τουλάχιστον έφτιαξε δύο ευκαιρίες. Στο 68’ ένα διαγώνιο πλασέ του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ, ενώ στο 70’ ένα σουτ του Χατζηγιοβάνη κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 78’ έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο οι Δώνης και Μπουζούκης, δίνοντας τις θέσεις τους σε Πίσπα και Ρεγκάκο. Ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ με κοντινή προβολή από γύρισμα του Κουλιμπαλί στο 80’, όμως το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη οφσάιντ του επόπτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags