Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο επιθετικός που θέλει ο Παναθηναϊκός; - Tον ξεχώρισε ο Νταμπίζας, έρχεται από Αγγλία (BINTEO)
| 2018-08-13 08:21:00

Αυτός είναι ο επιθετικός που θέλει ο Παναθηναϊκός; - Tον ξεχώρισε ο Νταμπίζας, έρχεται από Αγγλία (BINTEO)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο επιθετικός που θέλει ο Παναθηναϊκός; - Tον ξεχώρισε ο Νταμπίζας, έρχεται από Αγγλία (BINTEO)

Ποιος είναι ο φορ που έχει ψηλά στη λίστα του ο Νταμπίζας.

Μετά το φιλικό με την ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει επιθετικό. Ο Γιώργος Δώνης όμως μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου απέφυγε να μιλήσει για μεταγραφικά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν κινείται και τίποτα. Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα ξεχωρίζει ο Ανταλμπέρτο Πενιαράντα. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού προσπαθεί να τρέξει την υπόθεση για δανεισμό 21χρονου φορ από τη Βενεζουέλα, που ανήκει στη Γουότφορντ.

Ο Πιενιαράντα είναι 11 φορές διεθνής άσος. Το 2015 αποκτήθηκε από την Ουντινέζε έναντι 770.000 ευρώ κι έκτοτε πέρασε από όλες τις ομάδες που ανήκουν στην οικογένεια Πότσο, τις Γρανάδα και Γουότφορντ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιξε δανεικός στη Μάλαγα μετρώντας 13 συμμετοχές, τις 11 ως βασικός, δίχως να σκοράρει. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Γουότφορντ και έχει λάβει μέρος στην προετοιμασία της αγγλικής ομάδας, ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Αγγλία και εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί ξανά δανεικός.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει και να επωφεληθεί από το ταλέντο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags