Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικές εξελίξεις με Γκροσίτσκι - Αποκάλυψη για τον Πολωνό παικταρά και τον ΠΑΟ!
| 2018-08-13 20:23:00

Οριστικές εξελίξεις με Γκροσίτσκι - Αποκάλυψη για τον Πολωνό παικταρά και τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις με Γκροσίτσκι - Αποκάλυψη για τον Πολωνό παικταρά και τον ΠΑΟ!

Τί συμβαίνει τελικά με τον διεθνή άσο και το Τριφύλλι;

H υπόθεση του Καμίλ Γκροσίτσκι απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς το ενδεχόμενο απόκτησης του Πολωνού άσου από το Τριφύλλι προκάλεσε τεράστια εντύπωση. Αφενός γιατί ο παίκτης είναι πανάκριβος για τα δεδομένα της ομάδας και αφετέρου επειδή οι Πράσινοι ψάχνουν την οικονομική υπέρβαση για σέντερ φορ και όχι για εξτρέμ.

Το θέμα του Γκροσίτσκι, λοιπόν, κλείνει οριστικά, καθώς ο Πολωνός διεθνής δεν θα φορέσει τα πράσινα. Αυτό επεσήμανε μέσω Twitter ο άνθρωπος που έφερε το θέμα στην επιφάνεια, ο Αρτούρ Κλίνσκι.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά ότι «Φαίνεται πως η ιδέα του δανεισμού του Γκροσίτσκι στον Παναθηναϊκό υπάρχει μόνο ανάμεσα στον μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι και τον πιθανό νέο ιδιοκτήτη της ομάδας από την Ταϊλάνδη. Ο Γκροσίτσκι είναι πολύ ακριβώς για το «τριφύλλι» και ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή κοιτάζουν μόνο για έναν δυνατό σέντερ φορ».

Το tweet του Κλίνσκι επιβεβαιώνει αυτό για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από την αρχή. Ότι δηλαδή ο Πίνι Ζάχαβι «ψάχτηκε» για να φέρει τον Γκροσίτσκι στον Παναθηναϊκό σε συνεννόηση με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, όμως το ενδεχόμενο αυτό δεν υπήρξε ποτέ ρεαλιστικό, ενώ και οι Δώνης-Νταμπίζας προτιμούν την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags