Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Μπογιάτα - Τα δεδομένα με Σολδάνο και Ανσαριφάρντ
| 2018-08-13 21:42:00

Εξελίξεις στο Λιμάνι, σκάει μεταγραφή – Τρελά λεφτά για τον παικταρά - Όλα τούμπα αν φύγει ο…

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξελίξεις στο Λιμάνι, σκάει μεταγραφή – Τρελά λεφτά για τον παικταρά - Όλα τούμπα αν φύγει ο…

Η δουλειά με τον στόπερ και πώς κλείνει το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Με την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League να έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» μετά το 4-0 επί της Λουκέρνης ο Ολυμπιακός εστιάζει στη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς χρειάζεται ακόμα 4-5 προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ του.

Ένα νέο όνομα που προέκυψε για τους Πειραιώτες είναι αυτό του Ντέτρικ Μπογιάτα, για τον οποίο γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στη Σέλτικ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού δεν είναι καινούργια. Αντιθέτως, πρόκειται για ζήτημα που «έτρεξε» περίπου δύο μήνες πριν, άσχετα εάν είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Οι Πειραιώτες ασχολήθηκαν τότε με την περίπτωση του Μπογιάτα, το θέμα όμως δεν προχώρησε και έκτοτε δεν έχει σημειωθεί κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

Φήμες για μεταγραφή

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στη «μανατζερική πιάτσα» κυκλοφορεί η φήμη ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις σε ένα από τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ουκ ολίγα θέματα να διευθετήσουν ακόμα, αφού «ψάχνονται» για στόπερ, επιθετικό, εξτρέμ, αμυντικό χαφ, αλλά και τερματοφύλακα.

Η υπόθεση Σολδάνο και ο Ανσαριφάρντ

Στο ζήτημα του επιθετικού, ο Φράνκο Σολδάνο παραμένει στα υπ’ όψιν και μάλιστα έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη και δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσει. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο Σολδάνο έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Οι Πειραιώτες φέρονται να προσφέρουν περίπου 2.5 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό φορ, με την Ουνιόν Σάντα Φε να ζητά περισσότερα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει την προσφορά του για έναν παίκτη που μπορεί να αποκτήσει ως ελεύθερο σε έξι μήνες.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, το τι θα γίνει με τον σέντερ φορ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την παραμονή ή μη του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αφού εάν ο Ιρανός φύγει, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δύο επιθετικούς. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο ένας από αυτούς να είναι ο Πορτογάλος Ρούι Φόντε, ο οποίος ουσιαστικά είναι κλεισμένος από τους Πειραιώτες. Αν όμως, αποκτηθεί ένας παίκτης, τότε η υπόθεση του άσου της Φούλαμ ενδέχεται να μην προκριθεί, καθώς οι Πειραιώτες αναζητούν κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags