Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνηση-έκπληξη από Λουτσέσκου - Αφήνει βασικό εκτός ενδεκάδας με Σπαρτάκ
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-13 22:55:00

Κίνηση-έκπληξη από Λουτσέσκου - Αφήνει βασικό εκτός ενδεκάδας με Σπαρτάκ

Sportdog Team
Κίνηση-έκπληξη από Λουτσέσκου - Αφήνει βασικό εκτός ενδεκάδας με Σπαρτάκ

Έτσι θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Μόσχας.

Σε μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα της Τούμπας προσανατολίζεται να προχωρήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη ρεβάνς της Μόσχας με τη Σπαρτάκ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, αυτή αφορά την χρησιμοποίηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Ο Πορτογάλος θα πάρει τη θέση του Εβγέν Χατσερίντι με τον Κρέσπο να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας (σ.σ έπαιξε αριστερό μπακ στην Τούμπα), καθώς ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι το δίδυμο του Ισπανού με τον Βαρέλα είναι πιο αποτελεσματικό σε σχέση με το αντίστοιχο του Αφρικανού με τον Χατσερίντι.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στη δεξιά πλευρά της άμυνας θα είναι ο Λέο Μάτος, στο κέντρο της άμυνας οι Φερνάντο Βαρέλα και Ανχέλ Κρέσπο και στο αριστερό άκρο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Χοσέ Κάνιας και στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής οι Δημήτρης Λημνιός και Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Δημήτρης Πέλκας θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags