Facebook Pixel Ποιος Βέργος στον ΠΑΟ... Αυτό θα είναι «δώρο»-βόμβα Μαρινάκη - Δίνει hot όνομα σε top oμάδα;
| 2018-08-14 12:50:00

Ποιος Βέργος στον ΠΑΟ; Αυτό θα είναι «δώρο»-βόμβα - Πού δίνει hot όνομα, τι παίζει με... ΑΕΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Βέργος στον ΠΑΟ; Αυτό θα είναι «δώρο»-βόμβα - Πού δίνει hot όνομα, τι παίζει με... ΑΕΚ

Το παλεύει ο πρόεδρος για τη μεταγραφάρα, όλο το παρασκήνιο.

Ο Άρης έχει φτιάξει ήδη μία πολύ δυνατή ομάδα για τη Super League, ωστόσο τα «χτυπήματα» δεν έχουν τελειώσει ακόμα από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Το αφεντικό των «κίτρινων» ψάχνει για το κερασάκι στην τούρτα κι αυτό δεν αποκλείεται να είναι παίκτης από τον… Ολυμπιακό.

Όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες και ισχύει μέχρι κεραίας, κορυφαίος στόχος αποτελεί ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος δεν υπολογίζεται ως γνωστόν από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη μεταγραφή τη χειρίζεται προσωπικά ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στην υπόθεση δεν αναμένεται να εμπλακεί καθόλου ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος ως μάνατζερ του Έλληνα χαφ είχε επιχειρήσει να τον «αρπάξει» για χάρη της ΑΕΚ κι ενώ υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Πάντως, οι διαπραγματεύσεις δε θα είναι εύκολες για το αφεντικό του Άρη, καθώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο λιμάνι έχουν πάρει την απόφαση να «τελειώσουν» αγωνιστικά τον Έλληνα χαφ.

Συγκεκριμένα, δεν έχουν καμία διάθεση να συναινέσουν για να πάρει ο παίκτης μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να τον «τιμωρήσουν» για τις επαφές που πιστεύουν ότι έκανε για να πάει στην ΑΕΚ.

Οπότε για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μανώλη Σιώπη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει στα υψηλά κλιμάκια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δώσουν στην ουσία «συγχωροχάρτι» στον παίκτη. Κάτι που για την ώρα μοιάζει αρκετά δύσκολο... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags