Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για Παναθηναϊκό, καυτές εξελίξεις - Προ των πυλών το μεγάλο deal
| 2018-08-14 13:28:00

Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟ, καυτές εξελίξεις - Προ των πυλών το μεγάλο deal, αυτός το «μαρτύρησε»

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες για ΠΑΟ, καυτές εξελίξεις - Προ των πυλών το μεγάλο deal, αυτός το «μαρτύρησε»

Βουίξει η πιάτσα για την ΠΑΕ, όλα έτοιμα για την αλλαγή. 

Όπως λέγεται τις τελευταίες ώρες από τον Παναθηναϊκό, το deal για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ είναι προ των πυλών. Υπάρχει, μάλιστα, η εκτίμηση στη διοίκηση ότι ενδεχομένως να έχουν τελειώσει όλα μέχρι την 1η Σεπτέμβρη.

Είναι κάτι που φαίνεται να ισχύει κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις επαφές που γίνονται τελευταία στο παρασκήνιο και αφορούν την ενίσχυση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί ατζέντηδες που ήδη συζητούν απευθείας με τον Πίνι Ζάχαβι για παίκτες που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο διάσημος μάνατζερ φέρεται να κρύβεται πίσω από τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Μάλιστα, κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο Ισραηλινός ατζέντης πήρε την πρωτοβουλία να διαπραγματευτεί μόνος του την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Καμίλ Γκροσίτσκι για χάρη του Τριφυλλιού.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ταϊλανδό επιχειρηματία -και όποιον αυτός εκπροσωπεί- και τον Γιάννη Αλαφούζο βρίσκονται σε καλό δρόμο και όλοι αναμένουν να αλλάξει σύντομα χέρια ο ιστορικός σύλλογος.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags