Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα ουράνια ο Τίγρης, τα σπρώχνει για σούπερ παίκτη - Απόφαση-βόμβα, έτσι απογειώνει την ΑΕΚ
| 2018-08-14 23:40:00

Στα ουράνια ο Τίγρης, τα σπρώχνει για σούπερ παίκτη - Απόφαση-βόμβα, έτσι απογειώνει την ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στα ουράνια ο Τίγρης, τα σπρώχνει για σούπερ παίκτη - Απόφαση-βόμβα, έτσι απογειώνει την ΑΕΚ

Μεγάλες κινήσεις από το αφεντικό, θα τρελαθούν οι οπαδοί.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στα ουράνια μετά τη νίκη κόντρα στη Σέλτικ (2-1 δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) και τη μεγάλη πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέλιξη φυσικά που… γεμίζει τα ταμεία της και παράλληλα «φτιάχνει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενόψει της νέας σεζόν.

Το αφεντικό της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, εδώ και καιρό έχει αποφασίσε να σπρώξει χρήμα στην αγορά για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και η πρόκριση κόντρα στους Σκοτσέζους, «κλειδώνει» αυτή του απόφαση.

Η Ένωση εδώ και μέρες ψάχνει στην αγορά για κάποια ακριβή μεταγραφή και πλέον έχοντας και τα έξτρα χρήματα από την πρόκριση στα πλέι οφ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να… φορτσάρει. Μάλιστα, πρόθεση του Τίγρη είναι η ΑΕΚ να κάνει μία σούπερ κίνηση, που θα συζητηθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κανένα όνομα από την «κιτρινόμαυρη» λίστα με τους υποψήφιους στόχους, ωστόσο αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πως το μπάτζετ πλέον ανεβαίνει και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σκάσουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές.

Σε συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν για χαφ και εξτρέμ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η… ακριβή κίνηση θα αφορά τον παίκτη που έχει ζητήσει ο Έλληνας κόουτς για τη μεσαία γραμμή.

Από την ΑΕΚ δε διαρρέεται το παραμικρό προς το παρόν, όπως συνέβη άλλωστε και στις προηγούμενες μεταγραφές της το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο αυτό που κρατάμε είναι η ειλημμένη απόφαση να ρίξει χρήμα η διοίκηση και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags