Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιο μπλέξιμο με Ποντένσε στον Ολυμπιακό - Η Σπόρτινγκ διεκδικεί... 60 εκατομμύρια!
| 2018-08-15 08:22:00

Τεράστιο μπλέξιμο με Ποντένσε στον Ολυμπιακό - Η Σπόρτινγκ διεκδικεί... 60 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Τεράστιο μπλέξιμο με Ποντένσε στον Ολυμπιακό - Η Σπόρτινγκ διεκδικεί... 60 εκατομμύρια!

Απίστευτη εξέλιξη με τον Πορτογάλο άσο!

Η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε και της προσφυγής που κατέθεσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αποχώρηση του από την ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αντιθέτως φαίνεται πως γίνεται πιο περίπλοκη.

Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά είχε αναφερθεί ότι οι Πορτογάλοι αξιώνουν περίπου 30-40 εκατ. ευρώ στην προσφυγή τους για τη μεταγραφή του Ποντένσε στους Πειραιώτες (είχε συμβόλαιο αλλά το "έσπασε"), νεότερο ρεπορτάζ της "Record" αναφέρει ότι η ομάδα της Λισαβόνας διεκδικεί 60 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα η ομάδα της Πορτογαλίας κατέθεσε υπόμνημα 100 σελίδων στο CAS, με το οποίο υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα να ζητήσει την ελευθέρας του, θεωρώντας ότι δεν έπεσε θύμα της επίθεσης που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτιγνκ από χούλιγκανς

Παράλληλα, τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του Ποντένσε αναφέρουν πως τα "λιοντάρια" αξιώνουν από τον βραχύσωμο εξτρέμ το ποσό των 450.000 ευρώ, το οποίο να λάβει ως το τέλος του συμβολαίου του.

Τέλος, στο υπόμνημά της προς το CAS η Σπόρτινγκ αναρωτιέται το πως ο Ποντένσε επικαλείται ότι φοβάται να επιστρέψει «όταν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ένα κλαμπ που έχει ιστορικό βίας, με εισβολές και απειλές για παίκτες, αξιωματούχους και προπονητές», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags