Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανo deal με πρώην του Ολυμπιακού, πανηγυρίζουν στον... ΠΑΟΚ - Έβαλε τρελό «μέσο»!
| 2018-08-16 18:20:00

Απίθανo deal με πρώην του Ολυμπιακού, πανηγυρίζουν στον... ΠΑΟΚ - Έβαλε τρελό «μέσο»!

Sportdog Team
Απίθανo deal με πρώην του Ολυμπιακού, πανηγυρίζουν στον... ΠΑΟΚ - Έβαλε τρελό «μέσο»!

Απίστευτη εξέλιξη, πώς και γιατί του «γύρισε το μυαλό».

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει από την Μπενφίκα, λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος, που είχε μείνει στον πάγκο στο ματς με τη Φενέρ την Τρίτη το βράδυ, έχει δεχθεί μία εξαιρετική πρόταση από την Αλ Χιλάλ και βάσει των τελευταίων πληροφοριών και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη έκπληξη, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται φυσικά για μία εξέλιξη που προφανώς ξάφνιασε τόσο τους Πορτογάλους, που έκαναν τα πάντα για να τον πουλήσουν τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και τους ανθρώπους της μανατζερικής πιάτσας, καθώς ουδείς περίμενε μία τέτοια απόφαση από τον Σάμαρη.

Άλλωστε, ο Έλληνας άσος μέχρι προσφάτως ήταν κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησής του και για αυτό είχε απορρίψει προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία, με τελευταίες αυτές των Νιουκάστλ και Λεγανές, ενώ πριν μερικούς μήνες είχε πει «όχι» και σε τρελά χρήματα από την Κίνα!

Τα δεδομένα όμως ίσως αλλάξουν αυτή την φορά, καθώς υπάρχει ένας νέος… παράγοντας στη μεταγραφή που ακούει στο όνομα Ζόρζε Ζεσούς! Ο πρώην προπονητής της Μπενφίκα, είναι ο κόουτς πλέον της Αλ Χιλάλ και ο άνθρωπος που ψήνει εδώ και καιρό τον Σάμαρη για να αφήσει την Πορτογαλία και να πάρει μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Έλληνα χαφ και ήταν άλλωστε και ο άνθρωπος που είχε ζητήσει τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, πείθοντας τη διοίκηση των «αετών» να δαπανήσει τότε 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Φυσικά, εκτός από την παρουσία του Πορτογάλου κόουτς, ο λόγος που ο Σάμαρης «άλλαξε μυαλά» και σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την Μπενφίκα, είναι και το πολύ υψηλό συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Σαουδάραβες και το οποίο δεν πρόκειται να βρει στην Ευρώπη.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροροφίες του Sportdog.gr, η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται ακόμα τελειωμένη, καθώς ο άσος της Μπενφίκα δεν τρελαίνεται να φύγει από την Πορτογαλία και αυτό το έχει δείξει έμπρακτα πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Βέρνμπλουμ; Ρίχνει πυρηνική βόμβα στην Τούμπα ο Σαββίδης - Φήμες ότι σκάει 5 «μύρια»!

«Παλάβωσε» ο Τίγρης και χτυπάει τον μπαλαδόρο - «Καψούρα» Ουζουνίδη, έκανε «όργια» στην Ισπανία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags