Facebook Pixel Sportdog.gr | Από Αγγλία περνάει η πρόκριση του Ολυμπιακού – Αντίπαλος πρώην μεγάλος μεταγραφικός πόθος!
| 2018-08-17 00:23:00

Από Αγγλία περνάει η πρόκριση του Ολυμπιακού – Αντίπαλος πρώην μεγάλος μεταγραφικός πόθος!

Sportdog Team
Από Αγγλία περνάει η πρόκριση του Ολυμπιακού – Αντίπαλος πρώην μεγάλος μεταγραφικός πόθος!

Πρόκριση θρίλερ για Μπέρνλι, πότε τα παιχνίδια.

 

Την Μπέρνλι θα αντιμετωπίσει τελικά ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με το πρώτο ματς να γίνεται την επόμενη Πέμπτη, καθώς η αγγλική ομάδα νίκησε με γκολ στην παράταση 1-0 την Μπασάκχεσίρ.

Το μοναδικό τέρμα της αποψινής αναμέτρησης ήρθε στο έβδομο λεπτό της παράτασης από τον Κορκ, ο οποίος είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή στο 82’, ενώ αξίζει να σημειώσουμε, πως η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών, διατήρησαν για τρίτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Στα δύο με τους Τούρκους και στην πρεμιέρα της νέας Premier League, όπου ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Σαουθάμπτον.

Οι Άγγλοι έχουν στον πάγκο τους τον Σον Ντάιτς, ενώ αστέρια τους είναι ο Λένον, ο Γκούντμουνσον και ο Ντεφούρ. Ο τελευταίος μάλιστα είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον Ολυμπιακό στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, καθώς ήταν το… μπαμ που κυνηγούσαν επίμονα στο Λιμάνι.

Στις 23 Αυγούστου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (30/8) στο Νησί.

Το γήπεδό της είναι το «Turf Moor» το οποίο έχει 22.000 θέσεις, ενώ για να βγει στην Ευρώπη, έκανε πέρυσι μία φοβερή σεζόν, τερματίζοντας στην έβδομη θέση της Premier League.

Η ενδεκάδα Μπέρνλι κόντρα στην Μπασάκχεσίρ: Χαρτ, Τέιλορ, Βοκς (82' Γουντ), Μπαρνς (120' Ταρκόφσκι), Χέντρικ, Γκίμπσον, Γουέστγουντ (82' Κορκ), Ουάρντ, Λένον (58' Γκούντμουντσον), Μπάρντσλεϊ, Λονγκ.
 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΜΠΕΡΝΛΙ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Λίντεγκαρντ, Λεγκζντίνς, Μπρους

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Λόουτον, Τέιλορ, Κορκ, Ταρκόβσκι, Μέε, Γουόρντ, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Γιάνγκερ, Κλαρκ, Μέρεντιθ, Γουίλσον

ΜΕΣΟΙ

Μπράντι, Χέντρικ, Λένον, Γουέστχουντ, Ντεφούρ, Χάουγορθ, Κέρσοου, Μος, Μουπαρίουα, Γιάρι

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκούντμουνσον, Βόκς, Μπάρνς, Γούντ, Γουόλτερς, Ουέλς, Μπαγιόντ, ΜακΝίλ, Τσακουάνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags