Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός έφερε «Κόκα», «χουνέρι» σε Μαρτίνς - Τι «τρέχει» με τον «Φαραώ»
| 2018-08-17 11:25:00

Αυτός έφερε «Κόκα», «χουνέρι» σε Μαρτίνς - Τι «τρέχει» με τον «Φαραώ» - Τεράστια έκπληξη με Σισέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός έφερε «Κόκα», «χουνέρι» σε Μαρτίνς - Τι «τρέχει» με τον «Φαραώ» - Τεράστια έκπληξη με Σισέ

Χοντρό παρασκήνιο για τον Αιγύπτιο, απίστευτο ποιον «έφαγε».

«Φωτιά» έχουν πάρει οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την απόκτηση του Γκιγέρμε Τόρες, στο λιμάνι έφεραν στην Ελλάδα και τον «Κόκα» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στον Πειραιά έχουν συμφωνήσει να αποκτήσουν τον Αιγύπτιο φορ με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενώ την υπόθεση έτρεξε ο μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες.

Στην ουσία ο «Κόκα» προτιμήθηκε από τον Ρουί Φόντε, ο οποίος ήταν θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και είχε «κλείσει» για τους Πειραιώτες μετά από χειρισμούς των εκπροσώπων του Πορτογάλου τεχνικού.

Πάντως, η περίπτωση του επιθετικού της Φούλαμ μπορεί και να μην έχει τελειώσει οριστικά για τους Πειραιώτες. Αν και εφόσον αποχωρήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως λέγεται τις τελευταίες ώρες, είναι πιθανό να αποκητθεί ένας ακόμα παίκτης για την επίθεση και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Ρουί Φόντε, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα άκρα της γραμμής κρούσης, εκεί που επίσης στο λιμάνι αναζητούν ενίσχυση.

Εξάλλου, στον Πειραιά δεν έχουν τελειώσει τις μεταγραφές τους κι εκτός από φορ (αν πωληθεί ο Ιρανός) και εξτρέμ, αναζητούν και τερματοφύλακα, με την περίπτωση του Ιβάν Κουεγιάρ της Λεγανές είναι πάντα ένας εφικτός στόχος.

Το πρόβλημα στην καρδιά

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ιστορικό του «Κόκα» αναφέρεται ένα πρόβλημα υγείας που αφορούσε την καρδιά του. Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο είχε χαλάσει το καλοκαίρι του 2015 η μεταγραφή του στην Μπενφίκα, παρόλο που είχε υπογράψει προσύμφωνο. Τότε οι «αετοί» είχαν ακυρώσει τη μεταγραφή του Αιγύπτιου, θεωρώντας πως το πρόβλημά του είναι σοβαρό και είχαν πάρει στη θέση του τον Κώστα Μήτρογλου. Έκτοτε, βέβαια, ο παίκτης δε φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει κάποιο θέμα.

Σισέ και Χατζισαφί

Όσον αφορά το μέτωπο των «κομμένων», φαίνεται πως η λίστα του Πέδρο Μαρτίνς μεγαλώνει. Η χθεσινή απουσία από τη 18άδα των Παπ Αμπού Σισέ και Εχσάν Χατζισαφί δείχνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζεται τους συγκεκριμένους παίκτες για τη συνέχεια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται για τον πρώτο να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να αποχωρήσει από το σύλλογο, αν προκύψει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον. Για τον δεύτερο είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει χώρος από τη στιγμή που για τη θέση υπολογίζεται ως βασικός ο Κώστας Τσιμίκας κι ως αναπληρωματικός ο Λεονάρντο Κούτρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags