Facebook Pixel Απόφαση-έκπληξη από Νταμπίζα - Από εκεί φέρνει γκολτζή για να σκίζει τα δίχτυα - Ονόματα-κόλαση
| 2018-08-17 13:55:00

Απόφαση-έκπληξη από Νταμπίζα - Από εκεί φέρνει γκολτζή για να σκίζει τα δίχτυα - Ονόματα-κόλαση

του Νίκου Στεργίου
Απόφαση-έκπληξη από Νταμπίζα - Από εκεί φέρνει γκολτζή για να σκίζει τα δίχτυα - Ονόματα-κόλαση

Πού κοιτάζει ο Παναθηναϊκός για φορ, επιβεβαίωση για Βέργο.

Μπορεί να οδεύουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχουν βρει τον «εκλεκτό» για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ακόμα και η περίπτωση του Νίκου Βέργου, που για τους περισσότερους έμοιαζε «τελειωμένη», έχει μείνει, πλέον, αρκετά πίσω, κάτι που είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στο sportdog.gr, τονίζοντας ότι είναι μια περίπτωση που δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται στον Τύπο.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε ρίξει τα δίχτυα του όλες τις προηγούμενες μέρες στην αγορά της Αγγλίας, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει κάτι αξιόλογο, τουλάχιστον σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, τα παραπάνω δεδομένα έχουν αναγκάσει τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού να αναζητάει τελευταία λύσεις και στη λίστα με τους ελεύθερους φορ. Τι κι αν πρόκειται συνήθως για περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση, οι «πράσινοι» εξετάζουν λύσεις από την ελεύθερη αγορά, από τη στιγμή που δυσκολεύονται να «χτυπήσουν» παίκτες που ανήκουν σε ομάδες και δεσμεύονται με συμβόλαια.

Όπως λέγεται δε, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει τουλάχιστον δύο επιθετικούς από τη λίστα των ελεύθερων, την οποία μπορείτε να δείτε ενδεικτικά στο transfermarkt.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στους παίκτες που αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα μπορούσαν να απασχολήσουν σοβαρά τους «πράσινους» υπάρχουν και μερικά αρκετά ηχηρά ονόματα ή παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις του Ντιεμερσί Μποκανί, του Βραζιλιάνου Νιλμάρ, του Εμάνουελ Εμενίκε, του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και του Σάμουελ Ετό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags