Facebook Pixel Γι' αυτό φτιάχνει ομαδάρα ο Ιβάν - Άκυρο που δείχνει πολλά - Πανηγυρίζει ο Ραζβάν και όλη η Τούμπα
| 2018-08-17 22:30:00

Γι' αυτό φτιάχνει ομαδάρα ο Ιβάν - «Άκυρο» που δείχνει πολλά - Πανηγυρίζει ο Ραζβάν και όλη η Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι' αυτό φτιάχνει ομαδάρα ο Ιβάν - «Άκυρο» που δείχνει πολλά - Πανηγυρίζει ο Ραζβάν και όλη η Τούμπα

Ρεπορτάζ-φωτιά στο Sportdog για αγαπημένο άσο.

Οι δύο συνεχόμενες προκρίσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, κόντρα σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας, έχουν ανεβάσει επίπεδο τον Δικέφαλο και δεν είναι τυχαίο πως πλέον σκάουτερ ομάδων από το εξωτερικό, αλλά και γνωστοί μάνατζερ, έχουν γεμίσει το μπλοκάκι τους με ονόματα παικτών του Δικεφάλου.

Τα τελευταία 24ώρα υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ εσχάτως προέκυψε και το ενδιαφέρον της Ρεμς για τον Αμρ Ουάρντα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα francefootball.fr αναφέρει πως ο γαλλικός σύλλογος τσεκάρει τον άσο του ΠΑΟΚ, μαζί με τρεις ακόμα περιπτώσεις.

Το sportdog.gr έψαξε το θέμα και όντως το ενδιαφέρον της Ρεμς είναι υπαρκτό, ωστόσο οι Γάλλοι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να δώσουν χρήματα και θέλουν τον Αιγύπτιο άσο μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Η συγκεκριμένη προοπτική δεν ενδιαφέρει όμως τον ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα θα δεχθεί έστω και να συζητήσει τη μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα με τέτοιες προϋποθέσεις, ενώ οι πληροφορίες από την Τούμπα αναφέρουν πως γενικά οι Θεσσαλονικείς δεν… ψήνονται να δώσουν αυτή τη στιγμή τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο βιρτουόζος άσος έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πλέον τον εμπιστεύεται και του δίνει χρόνο συμμετοχής από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αιγύπτιος έχει καλή σχέση και με τη διοίκηση και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Σαββίδη.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει φανέλα βασικού και για αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο να φύγει από την Τούμπα, ακόμα και αν σκάσει πρόταση για κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags