Facebook Pixel Απίθανη φήμη για «ντου» Μελισσανίδη στον Παναθηναϊκό - Του αρπάζει μέσα από τα χέρια τον φορ;
| 2018-08-18 10:50:00

Απίθανη φήμη για «ντου» Τίγρη στον ΠΑΟ - Του αρπάζει μέσα από τα χέρια τον φορ; - Θα γίνει κόλαση

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη φήμη για «ντου» Τίγρη στον ΠΑΟ - Του αρπάζει μέσα από τα χέρια τον φορ; - Θα γίνει κόλαση

«Γελάει» ο Νταμπίζας με το σενάριο. Καυτό παρασκήνιο.

Στην Αθήνα γα συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Αργύρης Καμπετσής, ο Έλληνας φορ της Ντόρτμουντ, που είχε συνδεθεί έντονα με το Τριφύλλι και σχετικά πρόσφατα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, αρχικά το deal με τους Πράσινους δεν είχε προχωρήσει, καθώς ξαφνικά η πλευρά του νεαρού άσου αύξησε τις απαιτήσεις κι ενώ είχε βρεθεί σημείο επαφής με τη γερμανική ομάδα.

Πλέον, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι πιο διαλλακτικός και γι' αυτό ήρθε στην Ελλάδα να διαπραγματευτεί εκ νέου με τον Νίκο Νταμπίζα.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Αργύρης Καμπετσής επέστρεψε αποφασισμένος στην πατρίδα για να συμφωνήσει με ομάδα, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι μπορεί στην υπόθεση να εμπλακεί η ΑΕΚ, καθώς ο μάνατζερ του Έλληνα φορ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Ένωση. Είναι, δηλαδή, στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη αν θέλει να κάνει κίνηση και στην ουσία να αρπάξει τον παίκτη μέσα από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, όμως, στο Τριφύλλι δε δείχνουν να ανησυχούν και ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται αισιόδοξος πως το deal θα κλείσει άμεσα για τους Πράσινους.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάζονται, του Νίκου Βέργου παραμένει στάσιμο και το ρεπορτάζ του sportdog.gr δικαιώνεται απόλυτα, καθώς από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι είναι μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι προχωρήσει, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό για να λύσει το συμβόλαιό του.

Σχετικά με τον ξένο φορ, όλα δείχνουν ότι η κίνηση θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών. Ισχύει ότι υπάρχει στη λίστα ο Ισπανός Κρίστιαν Λόπες και πως εξετάζεται σοβαρά, ωστόσο δεν είναι η πρώτη επιλογή, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να αναζητά κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags