Facebook Pixel Τα «παγώνει» όλα ο Μελισσανίδης - «Τρελή» απόφαση πριν τη Βίντι - Έτσι θα... τρελάνει τον κόσμο
| 2018-08-18 14:18:00

Τα «παγώνει» όλα ο Μελισσανίδης - «Τρελή» απόφαση πριν τη Βίντι - Έτσι θα... τρελάνει τον κόσμο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα «παγώνει» όλα ο Μελισσανίδης - «Τρελή» απόφαση πριν τη Βίντι - Έτσι θα... τρελάνει τον κόσμο

Καμία μεταγραφή στην ΑΕΚ, ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης.

Στην ΑΕΚ έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν την υπέρβαση για μία τουλάχιστον μεταγραφή στη γραμμή κρούσης, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να θεωρείται προχωρημένη.

Οι Κιτρινόμαυροι κάνουν την προεργασία τους, ψάχνουν για στόχους, αλλά κρατούν παράλληλα στάση αναμονής περιμένοντας στην ουσία το πρώτο ματς με τη Βίντι.

Στην Ένωση θεωρούν ότι η ομάδα που απέκλεισε τη Σέλτικ μπορεί να περάσει και τους Ούγγρους και γι' αυτό δε βιάζονται για την κίνηση που αναμένεται να αποτελέσει το... κερασάκι στην τούρτα των φετινών μεταγραφών.

Εξάλλου, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούν να δελεάσουν πιο εύκολα παίκτες από το πάνω ράφι και γι' αυτό δε βιάζονται να τρέξουν τις επαφές τους.

Αν και εφόσον, δηλαδή, η ομάδα πάρει, όπως αναμένεται, αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στη Βίντι στο πρώτο παιχνίδι, τότε οι Κιτρινόμαυροι θα φουλάρουν για ένα όνομα που θα έρθει για να παίξει στην 11άδα και να κάνει τη διαφορά.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να δαπανήσει περισσότερα χρήματα απ' ότι προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός για μία κίνηση που θα είναι ικανή να ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags