Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό ματς στο ντεμπούτο του Ρονάλντο – Λυτρώθηκε στο 93’ η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-18 20:57:00

Τρελό ματς στο ντεμπούτο του Ρονάλντο – Λυτρώθηκε στο 93’ η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Τρελό ματς στο ντεμπούτο του Ρονάλντο – Λυτρώθηκε στο 93’ η Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε Κιέβο, Σορεντίνο και… VAR με 3-2 η Γιούβε!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι, η Γιουβέντους συνδύασε το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με νίκη επί της Κιέβο Βερόνα στις καθυστερήσεις!

H Γιουβέντους άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ με τον Κεντίρα, όμως η Κιέβο αντέδρασε και γύρισε το ματς… τούμπα χάρη σε κεφαλιά του Στεπίνσκι στο 43’ και πέναλτι του Τζιακερίνι στο 56’.

Η Γιούβε ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μπάνι στο 77’ και το παιχνίδι πήρε… φωτιά!

Στο 87’ έγινε η φάση του αγώνα, με τον Μάντζουκιτς να σκοράρει από κοντά, αλλά το γκολ να μη μετρά. Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο Ρονάλντο έκανε χέρι στην αρχή της φάσης, με τον διαιτητή να αποφασίζει την ακύρωση του γκολ, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR. Ο Στέφανο Σορεντίνο, που έκανε ορισμένες απίθανες αποκρούσεις εμποδίζοντας τον Ρονάλντο να σκοράρει, αναγκάστηκε να βγει αλλαγή καθώς στην ίδια φάση ο Πορτογάλος τον χτύπησε κατά λάθος στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο Ιταλός τερματοφύλακας να πέσει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, βρήκε τις αισθήσεις του, όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Απόντος του Σορεντίνο, η Γιουβέντους λυτρώθηκε στο 93’, παίρνοντας μια απίστευτη νίκη με 3-2 χάρη σε γκολ του Μπερναντέσκι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags