Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνηση-ματ από τον Νταμπίζα – Έτσι «κλείνει» παικταρά και απογειώνει τον ΠAO - Διαφωνεί ο Δώνης!
| 2018-08-19 20:27:00

Κίνηση-ματ από τον Νταμπίζα – Έτσι «κλείνει» παικταρά και απογειώνει τον ΠAO - Διαφωνεί ο Δώνης!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από τον Νταμπίζα – Έτσι «κλείνει» παικταρά και απογειώνει τον ΠAO - Διαφωνεί ο Δώνης!

Τρέχει για να προλάβει τους… αντιπάλους του.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για την τελευταία σημαντική μεταγραφή του, αυτή του επιθετικού, ωστόσο παράλληλα ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται και με το μέλλον του συλλόγου.

Οι Πράσινοι το φετινό καλοκαίρι μάζεψαν πάρα πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες, ενώ ανέβασαν και παιδιά από την Ακαδημία, καθώς λόγω των απαγορεύσεων που επιβλήθηκαν στην ομάδα, δεν γινόταν να προχωρήσουν σε κανονικές μεταγραφές.

Οι Δώνης και Νταμπίζας λοιπόν, σχημάτισαν ένα ρόστερ με πολλούς μικρούς και παρότι γνωρίζουν ότι λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης η αποστολή τους στη νέα σεζόν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, παράλληλα είναι σίγουροι πως έχουν στα χέρια τους κάποια σπάνια ταλέντα, που αν δουλευτούν σωστά, θα αποτελέσουν τον κορμό του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια, ενώ παράλληλα μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο, φέρνοντας πολλά χρήματα με κάποια μεταγραφή.

Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχουν ένα καλό συμβόλαιο με υψηλές ρήτρες και αυτό αποτελεί προτεραιότητα του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην συγκεκριμένη λίστα ανήκει ο Μπουζούκης, που ήδη όμως έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ από τους μικρούς έχουν επίσης ξεχωρίσει οι Εμμανουηλίδης, Μαυρομάτης, Στάικος και Χατζηγιοβάννης, αν και για τον τελευταίο δεν… τρελαίνεται ο Δώνης.

Για τους συγκεκριμένους πέντε ο Νταμπίζας έχει εξαιρετική άποψη και για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, από Σεπτέμβριο θα κληθούν για νέα συμβόλαια, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags