Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όργιο φημών για «βόμβα» Παϊρόζ, το «μαρτύρησε» ο Δώνης
| 2018-08-20 10:25:00

Όργιο φημών για «βόμβα» Παϊρόζ, το «μαρτύρησε» ο Δώνης - Ξεπερνάει Μαρινάκη με… Βέρνμπλουμ!

του Νίκου Στεργίου
Όργιο φημών για «βόμβα» Παϊρόζ, το «μαρτύρησε» ο Δώνης - Ξεπερνάει Μαρινάκη με… Βέρνμπλουμ!

Ποιος έριξε «άκυρο» στον Νταμπίζα και φέρνει σεντερφοράρα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση επιθετικού και όλες οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον «εκλεκτό» του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη θα γίνει η μεγάλη υπέρβαση.

Το αποκάλυψε, άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις μετά τη φιλική νίκη επί του Λεβαδειακού, πως η «πράσινη» διοίκηση θα δώσει το κάτι παραπάνω για να φέρει έναν «killer» ικανό να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ισχύει αυτό που γράφεται σήμερα στο ρεπορτάζ, ότι, δηλαδή, μπορεί να διατεθεί μέχρι και 1 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του φορ, χρήματα που λέγεται ότι μπορεί να καλύψει η νέα διοίκηση, μιας και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να αναλάβει την ΠΑΕ ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Αξίζει, άλλωστε, να θυμίσουμε ότι ο Καμίλ Γκροσίτσκι, για τον οποίο είχε κάνει συζήτηση ο Πίνι Ζάχαβι, είχε συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο στη Χαλ. Ο γνωστός μεγαλοατζέντης είχε διαπραγματευτεί για να καλύψουν οι «πράσινοι» ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ από το συμβόλαιο του Πολωνού κυνηγού, κάτι που δείχνει τις προθέσεις της νέας τάξης πραγμάτων στο Τριφύλλι.  

Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης εμφανίζεται τόσο σίγουρος ότι η κίνηση που «ψήνεται» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Παναθηναϊκού θα είναι αρκετά εντυπωσιακή, αποδεικνύει πως πιθανότητα έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον νέο επενδυτή ότι θα δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να έρθει ένα δυνατό όνομα στην ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν την χειρίζεται τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο Πίνι Ζάχαβι και οι συνεργάτες του, κάτι που ενδεχομένως «μαρτυράει» και τις εξελίξεις που έρχονται στα διοικητικά της ομάδας.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν όντως στον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται μια τόσο μεγάλη κίνηση, καθώς υπάρχουν και κάποιοι που αμφισβητούν αν με το «καλημέρα» μπορεί ο Ταϊλανδός να κάνει μεταγραφή αεροδρομίου. Αξίζει μόνο να σημειώσουμε πως παίκτη με συμβόλαιο στο 1 εκατ. ευρώ δεν έχει φέρει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα ούτε η πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, ούτε και ο Ολυμπιακός των μεγάλων φετινών υπερβάσεων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά μόνο ο ΠΑΟΚ με τις περιπτώσεις των Εβγέν Χατσερίδη και Πόντους Βέρνμπλουμ.  

Πάντως, ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη που ψάχνουν στο Τριφύλλι. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι είναι επιθετικός από την Αγγλία, μιας και λέγεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες από το νησί που εξετάζονται, ενώ υπάρχει ακόμα μία πληροφορία που λέει ότι οι «πράσινοι» έχουν «σταμπάρει» σέντερ φορ που ανήκει σε κορυφαία ιταλική ομάδα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags