Facebook Pixel Και Καμπετσή και «killer» - Απίθανο όνομα από Νταμπίζα - «Καψούρα» Δώνη, κλεισμένο του ΠΑΟΚ
| 2018-08-20 22:40:00

Και Καμπετσή και «killer» - Απίθανο όνομα από Νταμπίζα - «Καψούρα» Δώνη, κλεισμένο του ΠΑΟΚ

του Νίκου Στεργίου
Και Καμπετσή και «killer» - Απίθανο όνομα από Νταμπίζα - «Καψούρα» Δώνη, κλεισμένο του ΠΑΟΚ

«Ντου» από παντού για τον φορ, ποιος θέλει να... σωθεί.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Νίκος Νταμπίζας ήρθε σε συμφωνία με τον Ντόρτμουντ για να αποκτήσει τον Έλληνα φορ ως ελεύθερο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δουλεύει πυρετωδώς αυτό το διάστημα, σε μια προσπάθεια να επανδρώσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας, ενώ παράλληλα θέλει να ανεβάσει και τις δικές του μετοχές, αν και εφόσον προχωρήσει η αλλαγή της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ.

Κάπως έτσι εξηγείται και η προσπάθεια που όντως έκανε ο παλαίμαχος αμυντικός για ένα ακόμα επιθετικό, τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πέρυσι έσκισε τα δίχτυα στη Super League.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Νίκος Νταμπίζας είχε επαφή με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για τον Ισπανό γκολτζή και του μετέφερε ότι οι Πράσινοι μπορούν να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, μαζί με μπόνους στόχων και ποσοστό μεταπώλησης. Μία προσφορά που, πάντως, μάλλον δε συγκίνησε το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο παίκτης, άλλωστε, που για ένα διάστημα θεωρούνταν κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη και σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό ότι στον Παναθηναϊκό θα έκαναν κίνηση προς το τέλος του καλοκαιριού, αν δεν είχε βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει.

Βέβαια, ο Νίκος Νταμπίζας δεν επιδίωξε να κάνει συνάντηση με τον Πέδρο Κόντε και, φυσικά, είναι εξαιρετικά αβέβαιο αν θα μπορούσε να τον δελεάσει. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός έχει απορρίψει προτάσεις για συμβόλαιο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ από την Αραβία και πιο πρόσφατα την προοπτική του Αστέρα Τρίπολης που του έδινε κοντά στις 600.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ταβάνι αποδοχές 400.000 ευρώ, οπότε μάλλον ο παίκτης δε θα έβλεπε θετικά την πρόταση του Τριφυλλιού, αν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μία τέτοια εξέλιξη από τη στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα με το ειδικό βάρος του Τριφυλλιού κι ενώ υπάρχει πάντα η σοβαρή πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα σε διοικητικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags