Facebook Pixel Απίστευτο: «Φευγάτος» ο Πασχαλάκης - Τινάζει την μπάνκα ο Ιβάν - Ποιος τραβάει τα μαλλιά του
| 2018-08-22 10:27:00

Απίστευτο: «Φευγάτος» ο Πασχαλάκης - Τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης - Ποιος τραβάει τα μαλλιά του

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: «Φευγάτος» ο Πασχαλάκης - Τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης - Ποιος τραβάει τα μαλλιά του

Τρελή πρόταση στον Έλληνα γκολκίπερ μετά τα «όργια».

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στο «Ντα Λουζ» και χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του, ο Δικέφαλος κατάφερε να αποσπάσει τη «χρυσή» ισοπαλία (1-1) που τον χρίζει φαβορί ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκέψεις αποχώρησης

Το φοβερό με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ είναι πως πριν από τα παιχνίδια με τη Σπαρτάκ Μόσχας έκανε σκέψεις αποχώρησης, αν και εφόσον βρισκόταν μια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο υψηλόσωμος πορτιέρε προέρχεται από εκπληκτική περσινή σεζόν και πίστευε πως θα μπορούσε να την εξαργυρώσει με μία μεταγραφή εκτός συνόρων.

Τελικά, δεν προέκυψε κάποιο επίσημο ενδιαφέρον και λίγες μέρες μετά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του με την εξαιρετική παρουσία σε ένα ματς προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι πολύ πιθανό πλέον να έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του και στη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τριπλασιασμός αποδοχών  

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση αναμένεται να επιβραβεύσει πολύ σύντομα τον παίκτη με νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Στην ΠΑΕ υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για την παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από το γκολποστ του ΠΑΟΚ και χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη.

Είναι θέμα χρόνου, άλλωστε, ο θηριώδης τερματοφύλακας να κληθεί από τους «ασπρόμαυρους» για να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, η οποία θα προβλέπει, όπως εκτιμάται, τριπλασιασμό των αποδοχών του. Ο 29χρονος γκολκίπερ είναι αυτή τη στιγμή από τους πιο χαμηλόμισθους της 11άδας, με κάτω από 200.000 ευρώ «καθαρές» αποδοχές, κάτι που σύντομα ο Ιβάν Σαββίδης θα... διορθώσει.

«Στριμώχτηκε» ο Σκίμπε

Εξάλλου, η χθεσινή μαγική εμφάνιση του παίκτη μέσα στο «Ντα Λουζ» φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος επιμένει να μη… βλέπει τον Έλληνα πορτιέρε.

Πλέον, όμως, ο Γερμανός τεχνικός είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσει τις επιδόσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αν και η «επίθεση» του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στον κόουτς της Εθνικής, μετά τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, με το περιβόητο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, μπορεί να μην έχει ξεχαστεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags