Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξεφεύγει» ο Άρης, «σφήνα» στους μεγάλους – Νέες μεταγραφάρες Καρυπίδη, «άκυρο» σε Τίγρη!
| 2018-08-23 17:00:00

«Ξεφεύγει» ο Άρης, «σφήνα» στους μεγάλους – Νέες μεταγραφάρες Καρυπίδη, «άκυρο» σε Τίγρη!

Sportdog Team
«Ξεφεύγει» ο Άρης, «σφήνα» στους μεγάλους – Νέες μεταγραφάρες Καρυπίδη, «άκυρο» σε Τίγρη!

Ρόστερ για μεγάλα πράγματα, γιατί δεν έγινε το deal με ΑΕΚ.

Συνεχίζει να "χτυπάει" παντού μεταγραφικά ο Άρης, αφού ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο της ομάδας με τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι τελευταίες περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο για τους Κίτρινους είναι αυτές των Τιάγκο Ντίας και Μερτζίμ Μαβράι. Πρόκειται φυσικά για ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο και να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στον Πάκο Ερέρα.

Για τον νεαρό άσο της Μίλαν, Τιάγκο Ντίας, η υπόθεσή του μοιάζει να είναι τελειωμένη, αν και ο μικρός περιμένει να εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές, μήπως και βρει κάτι καλύτερο.

Πάντως, αν κλείσει στον Άρη, σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς θα αφήσουν στο περιθώριο την περίπτωση του Πέντρο Βίτορ της ΑΕΚ, για τον οποίο υπήρχε συζήτηση να αποκτηθεί με ποσοστό συνιδιοκτησίας με την Ένωση.

Κατά πως φαίνεται, λοιπόν, δικαιώνεται ο Καρυπίδης που δεν "ψηνόταν" ιδιαίτερα για τον Βίτορ, κυρίως επειδή δεν ήθελε να διαταραχθούν οι καλές του σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

Αν ολοκληρωθούν αυτές οι δύο μεταγραφές, με μοναδική ίσως "τρύπα" αυτή του φόρ, αφού ο Γιουνές δεν είναι 100% έτοιμος και πίσω του υπάρχει μόνο ο Ναζλίδης, τότε ο Άρης θα έχει υπερπλήρες ρόστερ, που στα χαρτιά και βάσει παραστάσεων θα μπορεί να μπει ακόμα και στην τετράδα, "σφήνα" στους μεγάλους.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags