Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Μακέντα - Όλα ανοικτά με Αθανασιάδη
| 2018-08-23 19:50:00

Ψήνεται το «μπαμ» του ΠΑΟ - Επαφές με όνομα από το «πάνω ράφι» - Παίζει και Έλληνας... φωτιά!

του Νίκου Στεργίου
Ψήνεται το «μπαμ» του ΠΑΟ - Επαφές με όνομα από το «πάνω ράφι» - Παίζει και Έλληνας... φωτιά!

Φουλάρουν οι Πράσινοι για τον «killer», φρέσκο ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά βασικό σέντερ φορ για να κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο οι Πράσινοι ακόμα δεν έχουν τελειώσει με αυτό το ζήτημα και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Το τελευταίο όνομα που έπαιξε στα ρεπορτάζ του Τριφυλλιού ήταν αυτό του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, η προοπτική του Ιταλού φορ είναι ανοικτή για τους Πράσινους, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που τσεκάρουν. Ο άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν προσεγγίσει τον Μακέντα και βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Ιταλός εξετάζει τις επιλογές που έχει για τη συνέχεια της καριέρας του, μια εκ των οποίων είναι και το Τριφύλλι. Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλους τους επιθετικούς από το «πάνω ράφι» που τσεκάρει, είναι πως δεν μπορεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό προβαίνοντας σε οικονομική υπέρβαση, αφού τα… κουκιά στο μεταγραφικό μπάτζετ είναι μετρημένα.

Όλα ανοικτά για Κλάους

Κατά τα άλλα, η αποδέσμευση του Στέφανου Αθανασιάδη από τη Μακάμπι Χάιφα αποτέλεσε μια εξέλιξη που απασχόλησε και τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς ο διεθνής άσος είχε ακουστεί για τους Πράσινους το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν αποτελεί προτεραιότητα του διδύμου Δώνη-Νταμπίζα για την επίθεση, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες και δεν κλείνει άλλος σέντερ φορ, το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να καταλήξει στον Κλάους δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Εξάλλου, πρόκειται για παίκτη που είναι ελεύθερος και αναζητά μια ευκαιρία για να «αναγεννήσει» την καριέρα του, όπως συνέβη με πολλούς παίκτες που απέκτησε το Τριφύλλι τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, στα υπέρ του λειτουργεί το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης τον γνωρίζει καλά από τη συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ και ότι οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags