Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο πόδι όλο το Καραϊσκάκη γι' αυτόν που «έκραζε» πέρυσι - Γύρισαν όλα τούμπα με τα... όργια
| 2018-08-23 23:45:00

Στο πόδι όλο το Καραϊσκάκη γι' αυτόν που «έκραζε» πέρυσι - Γύρισαν όλα τούμπα με τα... όργια

Sportdog Team
Στο πόδι όλο το Καραϊσκάκη γι' αυτόν που «έκραζε» πέρυσι - Γύρισαν όλα τούμπα με τα... όργια

Πρωτοφανής αντίδραση του κόσμου, χαμός για τον παικταρά.

Σπουδαίο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός, που κέρδισε την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-1, παίζοντας παράλληλα και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να κάνει πολύ καλή και σοβαρή δουλειά στο Λιμάνι, έχοντας μάλιστα «αναγεννήσει» και ορισμένους ποδοσφαιριστές-βαρόμετρα, όπως είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει μπει... φουριόζος στη νέα σεζόν και το σημερινό ματς απέναντι στην αγγλική ομάδα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, κάτι που κατάλαβε και ο κόσμος των Πειραιωτών.

Ο Τρικαλινός άσος έκανε φοβερά πράγματα, πέτυχε δύο γκολ, το ένα με πανέμορφο φάουλ, και γενικά ήταν μέσα σε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στην εστία της Μπέρνλι.

Η απόδοση του διεθνούς μέσου ανάγκασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποθεώσουν χωρίς προηγούμενο, δείχνοντας ότι έχουν αλλάξει την περσινή στάση τους, όταν και τον «έκραζαν» συνεχώς για την εικόνα του στο χορτάρι.

Το... highlight του αγώνα ήταν η αλλαγή του στο τέλος, όταν και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, το οποίο και ανταπέδωσε. Μία στιγμή που φανερώνει την αλλαγή κλίματος προς το πρόσωπο του Έλληνα διεθνή, που φέτος μοιάζει... άλλος άνθρωπος υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags