Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φήμη-τρόμος για Παϊρόζ, τι κάνει μόλις αναλάβει την ΠΑΕ
| 2018-08-24 10:45:00

Φήμη-τρόμος για Παϊρόζ, τι κάνει μόλις αναλάβει την ΠΑΕ - «Κρύος ιδρώτας» έπιασε Νταμπίζα και Δώνη

του Νίκου Στεργίου
Φήμη-τρόμος για Παϊρόζ, τι κάνει μόλις αναλάβει την ΠΑΕ - «Κρύος ιδρώτας» έπιασε Νταμπίζα και Δώνη

Πώς μπαίνει στο Τριφύλλι ο Ταϊλανδός, τινάζει στον αέρα τον φορ;

Μία ανάσα από το να μπει και επίσημα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε πολύωρη συνάντηση χθες με τον Γιάννη Αλαφούζο και, όπως λέγεται, οι δύο άνδρες συμφώνησαν στα πάντα σχετικά με τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι δε θα αργήσει ο επίδοξος «σωτήρας» του Τριφυλλιού να κάνει την πρώτη κίνηση που θα φανερώνει ότι αναλαμβάνει την ομάδα, ενώ κάποιοι εκτιμούν πως αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, υπάρχει μία φήμη που αναφέρει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν προτίθεται να δηλώσει «παρών», καλύπτοντας άμεσα την ΑΜΚ και βάζοντας χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Κάτι που δεν είναι και το καλύτερο σενάριο από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει από τόσο νωρίς τις προθέσεις του Ταϊλανδού.  

Από την άλλη, παρόλο που υπάρχει η εκτίμηση ότι είναι θέμα χρόνου ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να αναλάβει δράση στο σύλλογο, την ίδια ώρα δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση στους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα στο αγωνιστικό τμήμα, δηλαδή τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες επιδίωξαν να έχουν επαφή με την υποψήφια νέα διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Εξάλλου, εκκρεμεί η μεταγραφή του φορ στον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Νταμπίζας αναμένει να πάρει την έγκριση, προφανώς από τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΠΑΕ, για να κάνει την υπέρβαση και να αποκτήσει έναν επιθετικό από το «πάνω ράφι».

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι για τον Πέδρο Κόντε, που απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους», υπάρχει μια διαφορά περίπου 300.000 ευρώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία, φυσικά, θα μπορούσε να καλύψει η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή, ως μία κίνηση ότι αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου και αρχίζει δυναμικά την παρουσία στην ομάδα με μία ηχηρή κίνηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags