Facebook Pixel Η πρώτη «βόμβα» του Τίγρη: «Κλείνει» εξτρέμαρος - Αυτόν «φέρνει» ο Μαρίνος - «Φίδια» για Μπεργκ
| 2018-08-24 12:55:00

Η πρώτη «βόμβα» του Τίγρη: «Κλείνει» εξτρέμαρος - Αυτόν «φέρνει» ο Μαρίνος - «Φίδια» για Μπεργκ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η πρώτη «βόμβα» του Τίγρη: «Κλείνει» εξτρέμαρος - Αυτόν «φέρνει» ο Μαρίνος - «Φίδια» για Μπεργκ

Σκάει άμεσα το όνομα, απόφαση για φορ, τι τρέχει με χαφ.

Μπορεί στην ΑΕΚ να έγιναν πριν λίγες μέρες σκέψεις για μία έξτρα μεταγραφή, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης με ένα «καθαρό» σέντερ φορ, ωστόσο φαίνεται πως σύντομα εγκαταλείφθηκαν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μη γίνει επιπλέον κίνηση για επιθετικό, ξεκαθαρίζοντας στη διοίκηση πως θα μείνει με εναλλακτική λύση τον Γιώργο Γιακουμάκη, πίσω από τους Μάρκο Λιβάγια, Βίκτωρα Κλωναρίδη και Εζεκιέλ Πόνσε, περιμένοντας κάποια στιγμή να επιστρέψει και ο Λούκας Μπογιέ.

Η μοναδική περίπτωση για να γίνει ανατροπή είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης να ενημερώσει τον κόουτς πως προτιμάει να πάει σε ομάδα που να λογίζεται στις πρώτες επιλογές, ωστόσο κάτι τέτοιο δε διαφαίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα, ενώ δύσκολα μπορεί να παρθεί μία τέτοια απόφαση αυτή τη χρονική περίοδο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, η ΑΕΚ θα κινηθεί για τις δύο προγραμματισμένες κινήσεις του εξτρέμ και του χαφ.

Μάλιστα, όπως λέγεται, η περίπτωση του πρώτου είναι αρκετά προχωρημένη και βρίσκεται σε καλό στάδιο. Ο στόχος έχει βρεθεί, οι επαφές βρίσκονται στην τελική ευθεία και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου -ίσως και ωρών- να γίνει γνωστό το όνομα του «εκλεκτού». Προς το παρόν, πάντως, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και δεν το γνωρίζουν ούτε οι μυημένοι βαθιά στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό μέσο, ίσως αυτή η μεταγραφή πάρει περισσότερο χρόνο. Ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις μετά το Σαββατοκύριακο. Ο Τζον Ογκού παραμένει ψηλά στη λίστα, αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ωστόσο η διοίκηση ψάχνει για κάτι πιο… εντυπωσιακό. Εξάλλου, για να προχωρήσει η περίπτωση του θηριώδους Νιγηριανού θα πρέπει πρώτα η Μπερ Σεβά να ρίξει τις απαιτήσεις της, που ακόμα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι σημερινό σενάριο που ακούστηκε για τον Μάρκους Μπεργκ μοιάζει με… επιστημονικής φαντασίας. Όχι μόνο επειδή στην ΑΕΚ αποφάσισαν να μη γίνει μεταγραφή φορ, αλλά περισσότερο επειδή είναι ένας στόχος… απλησίαστος για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης, ακόμα κι αν υπάρχει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags