Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξεφεύγει» ο Ολυμπιακός - Νέες μεταγραφάρες από Μαρινάκη – Όνομα-βόμβα για το τέλος
| 2018-08-24 17:00:00

«Ξεφεύγει» ο Ολυμπιακός - Νέες μεταγραφάρες από Μαρινάκη – Όνομα-βόμβα για το τέλος

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ξεφεύγει» ο Ολυμπιακός - Νέες μεταγραφάρες από Μαρινάκη – Όνομα-βόμβα για το τέλος

Πότε θα γίνει σούπερ κίνηση, δυναμώνει… επικίνδυνα η επίθεση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε με 3-1 τη Μπέρνλι και να έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, όμως σίγουρα δεν έχει τελειώσει ακόμα τις μεταγραφικές του κινήσεις, αφού το ρόστερ φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα μερικές... πινελιές.

Είναι ξεκάθαρο από την εικόνα της ομάδας ότι θέλει έναν ακόμα εξτρέμ, αφού δεν υπάρχουν εναλλακτικές πίσω από τους δύο βασικούς, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο. Εκτός αν θεωρούμε εξτρέμ τον Βρουσάι και τον Φετφατζίδη, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται για τα άκρα, έχοντας χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα στη θέση το "δεκαριού". Αφιαρέστε και τον Πάρντο, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει, οπότε η απόκτηση εξτρέμ γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Σε αυτή τη θέση, λοιπόν, θα γίνει η προτελευταία μεταγραφή των Ερυθρόλευκων, μαζί με αυτή του τερματοφύλακα. Για την υπόθεση του "άσσου", δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Πολωνό, Πρέμισλαβ Τιτόν, αφού πρόκειται για κίπερ γεμάτο τραυματισμούς. Στα υπόψιν για τη θέση βρίσκονται πάντα οι Κότνικ και Κουέγιαρ, αν και ο τελευταίος έχει αυξήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του τελευταία. 

Τέλος, υπάρχει πάντα στο τραπέζι το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς, μιλώντας για τα "φτερά", μόνο και μόνο επειδή δεν έχει βρει ακόμα κάποια άλλη σημαντική πρόταση. Δεδομένων, πάντως, των δυσκολιών, ο Ολυμπιακός τον θέλει και μπορεί να προσπαθήσει να τις... κάμψει, μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags