Facebook Pixel Ονόματα-φωτιά για χαφ στην ΑΕΚ - Τι παίζει με Κονέ και Σάμαρη
| 2018-08-24 22:46:00

Ονόματα-φωτιά για χαφ στην ΑΕΚ - Τι παίζει με επιστροφή-μπαμ και πρώην «κόκκινο» - Άγριο παρασκήνιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ονόματα-φωτιά για χαφ στην ΑΕΚ - Τι παίζει με επιστροφή-μπαμ και πρώην «κόκκινο» - Άγριο παρασκήνιο

Ποιος «πλακώθηκε» με ποιον; Τι έγινε με «Λύμπε»; Μόνο ΕΔΩ.

Η ΑΕΚ «ψάχνεται» για να ενισχυθεί ενόψει της πολύ πιθανής συμμετοχής της στο Champions League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μάλιστα να αποκαλύπτει ότι η ομάδα του θα αποκτήσει δύο ακόμα παίκτες.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο ένας θα είναι εξτρέμ (ακούστηκε ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ) και ο άλλος πιθανότατα κεντρικός χαφ (ακούστηκε ο Νεμάνια Ραντόγια). Όσον αφορά στην αναζήτηση παίκτη για τον άξονα, με την Ένωση συνδέθηκαν και τα ονόματα δύο Ελλήνων παικτών, του Παναγιώτη Κονέ και του Ανδρέα Σάμαρη.

Ο Κονέ αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού και θέλει να επιστρέψει, όπως επισημαίνουν σε σχετικά ρεπορτάζ τους και οι Ιταλοί. Ο διεθνής άσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε και το ενδεχόμενο της επιστροφής του είναι ανοικτό, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι τα δεδομένα είναι τα ίδια με πέρυσι.

Ο Κονέ δεν είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα, αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία, κάτι που συνέβη και πέρυσι. Παράλληλα, ο Ουζουνίδης έχει αποκτήσει ήδη έναν παίκτη στη θέση του, τον Άλεφ, ο οποίος προηγείται στην ιεραρχία του Έλληνα τεχνικού, μαζί με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο. Ακόμα κι αν η Ένωση καταλήξει στην επιστροφή του Κονέ, ο Έλληνας μέσος θα υπολογίζεται ως συμπληρωματική λύση, ενώ τα οικονομικά δεδομένα για τον παίκτη θα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι, καθώς δεν υφίσταται πλέον η συμφωνία, στην οποία είχαν φτάσει οι δύο πλευρές στο τέλος της περσινή σεζόν.

Όσο για την υπόθεση του Ανδρέα Σάμαρη, τα σενάρια δεν έχουν βάση, όπως αποκάλυψε και ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Εμμανουηλίδης. Άλλωστε, οι σχέσεις της Ένωσης με τον γνωστό ατζέντη πλέον δεν είναι καλές, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές είχαν κάνει αρκετές δουλείες μαζί τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Εμμανουηλίδης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το Νίκο Λυμπερόπουλο, όχι όμως πλέον και με τους διοικούντες την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές τα «έσπασαν» εξαιτίας εμπλοκής που υπήρξε στην υπόθεση της μεταγραφής του Άλεφ, στην οποία ενεπλάκη έμμεσα και ο Εμμανουηλίδης, και πλέον φαντάζει απίθανο η Ενωση να ασχοληθεί με παίκτη που εκπροσωπεί ο Έλληνας μάνατζερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags