Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακούγονται... διάφορα για τη «σημαία» της ΑΕΚ - Εξέλιξη-φωτιά πριν τη Βίντι - Όλα στον αέρα;
| 2018-08-25 23:22:00

Ακούγονται... διάφορα για τη «σημαία» της ΑΕΚ - Εξέλιξη-φωτιά πριν τη Βίντι - Όλα στον αέρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ακούγονται... διάφορα για τη «σημαία» της ΑΕΚ - Εξέλιξη-φωτιά πριν τη Βίντι - Όλα στον αέρα;

Τι συμβαίνει με βασικό άσο της Ένωσης; Παρασκήνιο που... ζεματάει!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μια σεζόν-πρόκληση, καθώς φιλοδοξεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ελλάδα, ενώ θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League, εάν φυσικά δεν… αυτοκτονήσει κόντρα στη Βίντι.

Η Ένωση θέλει να ενισχυθεί με δύο ακόμα μεταγραφές, όμως πρέπει επίσης να διευθετήσει και κάποια εσωτερικά θέματα, όπως η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες.

Η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου προβληματίζει τους φίλους της Ένωσης, καθώς σε προφορικό επίπεδο οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, όμως ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες της ΑΕΚ έχουν μιλήσει δύο φορές με τους εκπροσώπους του παίκτη και τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι του 2019, όμως για κάποιο λόγο το θέμα δεν έχει κλείσει και τυπικά.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ατζέντης του Σιμόες αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την προσεχή Τρίτη. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα των μάνατζερ, το timing της άφιξής του δεν είναι τυχαίο και πολλοί εκτιμούν ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Πορτογάλο άσο θα γίνει άμεσα, πριν τη ρεβάνς με Βίντι!

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή καθυστερήσει κι άλλο η υπόθεση και δεν ανακοινωθεί η ανανέωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, συζητιέται χαρακτηριστικά πως θα πρόκειται για σημάδι ότι κάτι δεν έχει πάει καλά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags