Facebook Pixel «Παρών» ο Παϊρόζ, φέρνει τον πρώτο παικταρά; - «Τρελό» σενάριο που δείχνει ότι «πήρε» την ΠΑΕ!
| 2018-08-27 13:30:00

«Παρών» ο Παϊρόζ, φέρνει τον πρώτο παικταρά; - Τρελό σενάριο που δείχνει ότι «πήρε» την ΠΑΕ!

του Νίκου Στεργίου
«Παρών» ο Παϊρόζ, φέρνει τον πρώτο παικταρά; - Τρελό σενάριο που δείχνει ότι «πήρε» την ΠΑΕ!

Φούντωσαν οι φήμες για σούπερ άσο, ποιος τον κάνει «δώρο».  

Tην ώρα που στον Παναθηναϊκό κινούνται για την απόκτηση σέντερ φορ, παραμένει έντονη φημολογία πως γίνονται κινήσεις για τη μεταγραφή... εξτρέμ, του διεθνούς Πολωνού, Καμίλ Γκροσίτσκι.

Μάλιστα, όπως λέγεται στην πατρίδα του παίκτη, αλλά και στο Ισραήλ, ο 30χρονος άσος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για χάρη του Τριφυλλιού, ενώ μαζί του θα έρθει και ο μεγαλομάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος έχει δουλέψει τη συγκεκριμένη υπόθεση για χάρη των «πράσινων» και προφανώς για χάρη της νέας διοίκησης του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, το όλο σενάριο μοιάζει αρκετά… εξωπραγματικό, από δύο απόψεις. Πρώτον, γιατί στον Παναθηναϊκό δεν έχουν άμεση ανάγκη για παίκτες περιφερειακούς, μιας και για εκεί υπάρχουν αρκετές λύσεις (Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιαβάννης, Εμμανουηλίδης). Απεναντίας, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θέλει άμεσα έναν «καθαρό» φορ. Είναι, δηλαδή, αγωνιστικό το θέμα, αν και ο Γιώργος Δώνης μάλλον δε θα έλεγε «όχι» σε μια τόσο εντυπωσιακή κίνηση.

Παράλληλα, όμως, μοιάζει με τρελό σενάριο να εμφανιστεί ξαφνικά ο Πίνι Ζάχαβι στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα επίσημα το deal με τον Ταϊλανδό δεν έχει προχωρήσει, παρουσιάζοντας μια μεταγραφή, από την οποία όχι μόνο δε θα έχει κέρδος ως μάνατζερ, αλλά θα πρέπει να «χρηματοδοτήσει» κιόλας προκειμένου να καλυφθεί το πολύ υψηλό συμβόλαιο του παίκτη.

Πάντως, στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά με τις εξελίξεις που αναμένονται στον Παναθηναϊκό. Ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ μέχρι στιγμής δεν έχει ενισχύσει οικονομικά την ομάδα και μπορεί ο Καμίλ Γκροσίτσκι να είναι όντως το πρώτο του «δώρο» στους «πράσινους» πριν αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.

Εξάλλου, ο Πίνι Ζάχαβι είναι δεδομένο πως έχει συνεργασία με τον Ταϊλανδό, ενώ δεδομένο είναι επίσης πως ο Ισραηλινός ατζέντης έχει κάνει προσωπικές επαφές με τον Πολωνό άσο. Μένει να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης που αναμένεται ενδεχομένως να φανερώσει και πολλά ως προς τις εξελίξεις που έρχονται σε διοικητικό επίπεδο…    

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags