Facebook Pixel Θα είναι «βόμβα»: Το «τανκ» που ήθελε ο ΠΑΟΚ «χτυπάει» ο Νταμπίζας - Η τρελή πρόταση και ο... Μπεργκ
| 2018-08-28 10:00:00

Θα είναι «βόμβα»: Το «τανκ» που ήθελε ο ΠΑΟΚ «χτυπάει» ο Νταμπίζας - Η τρελή πρόταση και ο... Μπεργκ

του Νίκου Στεργίου
Θα είναι «βόμβα»: Το «τανκ» που ήθελε ο ΠΑΟΚ «χτυπάει» ο Νταμπίζας - Η τρελή πρόταση και ο... Μπεργκ

Θηρίο από τα λίγα για το Τριφύλλι, τι «παίζει» με τον Σουηδό άσο.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς το τέλος της και στον Παναθηναϊκό πατούν το γκάζι για την απόκτηση σέντερ φορ. Η ονοματολογία έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες και συνεχώς προκύπτουν νέοι υποψήφιοι στόχοι.

Μία νέα περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες είναι κι αυτή του Σεΐχ Ντιαμπατέ, του πανύψηλου φορ από το Μάλι (1,94 μ.), ο οποίος αποχωρεί από την Οσμάνλισπορ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα λόγω υποβιβασμού, κάτι που προφανώς εξυπηρετεί τους Πράσινους, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως αυτή τη στιγμή έχει σπάσει συμβόλαιό του.

Όπως και να έχει, στα 30 του χρόνια, ο Σεΐχ Ντιαμπατέ, ο οποίος πέρυσι τον Σεπτέμβρη είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, μοιάζει εξαιρετική επιλογή για το Τριφύλλι. Έχει καλό όνομα στη Γαλλία, όπου φαίνεται να είναι η βασική του προτεραιότητα, ενώ προκαλεί απορία το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στην Τουρκία, ωστόσο το περσινό του πέρασμα από την Μπενεβέντο και το Καμπιονάτο ήταν αξιόλογο και δείχνει ότι παραμένει σε ικανοποιητική κατάσταση.

Από την άλλη, ο άλλος θηριώδης (2,03 μ.) φορ που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, ο 28χρονος άσος της Μονακό, Λασινά Τραορέ, δε φαίνεται να απασχολεί σοβαρά τους Πράσινους. Ο Ιβοριανός επιθετικός θεωρείται μέτρια λύση, δεν υπολογίζεται από τους Γάλλους και παραχωρείται.

Στο μεταξύ, αξίζει να θυμίσουμε ότι σήμερα είναι η μέρα που, σύμφωνα με τους Πολωνούς, θα φτάσει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, ο Καμίλ Γκροσίτσκι μαζί με τον Πίνι Ζάχαβι. Από το ρεπορτάζ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση και απλά μένει να δούμε αν όντως το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί να επαληθευτεί.

Τρελά λεφτά στον Πέδρο Κόντε

Σε ό,τι αφορά τώρα το ναυάγιο της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από την Μπένιγιας. Ο Ισπανός φορ ήθελε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, πίεσε τον ΠΑΣ Γιάννια γι' αυτό και έτσι το deal έκλεισε σε ποσά αδιανόητα για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα από το Κατάρ ανέβασε την προσφορά από τις 600.000 ευρώ στις 950.000 ευρώ (χρήματα της ρήτρας), ενώ στον παίκτη πρόσφερε διετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ συνολικές αποδοχές.

Ο Νίκος Νταμπίζας, βέβαια, γνώριζε εξ αρχής την επιθυμία του Ισπανού να συνεχίσει στα Εμιράτα την καριέρα του και γι’ αυτό ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία επίσημης πρότασης προς τον παίκτη. Το πάλεψε μέσω του ΠΑΣ να δώσει άλλα κίνητρα στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν μπορούσε να του αλλάξει τη γνώμη, ενώ είναι δεδομένο πως ο Ισπανός δεν είχε άλλη πρόταση στα χέρια του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το deal έκλεισε ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος, ο άνθρωπος που είχε τρέξει και τη μετακίνηση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags