Facebook Pixel Διπλό «χτύπημα» Ιβάν μετά τον Ραζβάν και συμφωνία-πακέτο - Τινάζει την μπάνκα για το «next big thing»!
| 2018-08-28 11:53:00

Διπλό «ντου» Ιβάν μετά τον Ραζβάν και συμφωνία-πακέτο - Τινάζει την μπάνκα για το «next big thing»!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διπλό «ντου» Ιβάν μετά τον Ραζβάν και συμφωνία-πακέτο - Τινάζει την μπάνκα για το «next big thing»!

Το αφεντικό «τρελάθηκε» και μοιράζει παντού χρήμα.

O Ραζβάν Λουτσέσκου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, η οποία ήθελε να ανταμείψει τον Ρουμάνο τεχνικό για το έργο του στην ομάδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Ιβάν Σαββίδης τού πρόσφερε αυξημένες αποδοχές, που φτάνουν, πλέον, τις 600.000 ευρώ ετησίως, σχεδόν τριπλάσιες από το προηγούμενο συμβόλαιο.

Πάντως, ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα είναι η μοναδική ανάλογη κίνηση από το αφεντικό του Δικεφάλου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, σειρά αναμένεται να πάρουν και παίκτες που έχουν σημαντικό ρόλο στην 11άδα του ΠΑΟΚ.

Πρώτος και καλύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έχει «τρελάνει» τους πάντες στην Τούμπα με τις επιδόσεις του. Ο νεαρός άσος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τριπλασιασμό ρήτρας (θα φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ) και απολαβών, μιας και στην ΠΑΕ θεωρούν ότι ο Έλληνας εξτρέμ είναι το «next big thing» όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια στιγμή, σε πολύ προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση βρίσκεται και ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο «ογκόλιθος» της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου είναι έτοιμος με τη σειρά του να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς στον έμπειρο στόπερ στηρίζεται όλη η οπισθοφυλακή.  

Οι δύο παραπάνω υποθέσεις θεωρούνται σχεδόν «τελειωμένες» και ενδεχομένως μετά τη ρεβάνς με την Μπενφίκα να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Απεναντίας, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για οριστική συμφωνία με τους Άνχελ Κρέσπο και Χοσέ Κάνιας. Η ΠΑΕ έχει την πρόθεση να κρατήσει τους δύο παίκτες, ωστόσο για τον δεύτερο η υπόθεση είναι λίγο πιο... περίπλοκη, καθώς έχει συμβόλαιο που προβλέπει γενναίες αποδοχές.

Πάντως, επειδή ο Ισπανός μέσος θεωρείται βασικό «γρανάζι» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου εκτιμάται ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Εξάλλου, οι δύο συμπατριώτες εκπροσωπούνται από κοινό γραφείο μάνατζερ, οπότε υπάρχει η αίσθηση ότι θα συμφωνήσουν «πακέτο» με την «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags