Facebook Pixel Ιδού η μεταγραφή του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί - «Τα σκάει» σε Έλληνα φορ, «φωτιά» στη Superleague!
| 2018-08-28 14:10:00

Ιδού η μεταγραφή του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί - Τα... σκάει σε Έλληνα φορ, «φωτιά» στη Λίγκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ιδού η μεταγραφή του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί - Τα... σκάει σε Έλληνα φορ, «φωτιά» στη Λίγκα!

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο πρωτάθλημα, τρομερά πράγματα.

Η «μάχη» των δανεικών και τα «πάρε-δώσε» καλά κρατούν στη Superleague. Το «παιχνίδι» που παίζεται ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους μικρότερους συλλόγους είναι «καυτό» και διαμορφώνει ανάλογα τις ισορροπίες στο παρασκήνιο, ενώ οι «συμμαχίες» φαίνεται ότι εύκολα μπορούν να αλλάξουν από μία μόνο μεταγραφή.

Την τελευταία πιο εντυπωσιακή κίνηση την έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραχώρησε δύο παίκτες (Σιώπη και Μαρτίνες) στον πολύ δυνατό φέτος Άρη και, μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες όχι δανεικούς, αλλά ελεύθερους. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν και οι καλές σχέσεις που διατηρούν οι Πειραιώτες με τους «κίτρινους», ενώ, όπως όλα δείχνουν, «ακυρώθηκε» η διαφαινόμενη μετακίνηση του νεαρού άσου Πέντρο Βίτορ από την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που όλα τα ρεπορτάζ θεωρούσαν σίγουρη τη συγκεκριμένη μεταγραφή...  

Πάντως, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ετοιμάζουν παρόμοια κίνηση και νέο «άνοιγμα» σε ομάδα της Superleague. Τις τελευταίες ώρες γίνονται συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάει εκεί, το πιο πιθανό ως ελεύθερος, ο Τάσος Καραμάνος, για να αντικαταστήσει τον Πέδρο Κόντε. Η ομάδα της Ηπείρου είχε κατά το παρελθόν καλή συνεργασία με τους Πειραιώτες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια υπάρχει πιο άμεση «σχέση» με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έχουν ανταλλάξει αρκετούς παίκτες, με τελευταίο παράδειγμα τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη.

Παρόλα αυτά, στο λιμάνι φαίνεται πως επιχειρούν να αναθερμάνουν τις επαφές τους με τον ΠΑΣ και γι’ αυτό γίνεται συζήτηση για την παραχώρηση του Τάσου Καραμάνου.

Πάντως, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης απαιτεί τις αποδοχές που προβλέπονται από το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν. Ένα ποσό που αγγίζει τις 200.000 ευρώ και δεν αποκλείεται στο λιμάνι να το καλύψουν σε ένα μεγάλο βαθμό, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Έλληνα φορ στα Γιάννινα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags