Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα με ιταλική πατέντα – Θεωρούν... κλεισμένο στον Παναθηναϊκό Μακέντα (ΦΩΤΟ)
| 2018-08-28 18:39:00

Βόμβα με ιταλική πατέντα – Θεωρούν... κλεισμένο στον Παναθηναϊκό Μακέντα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα με ιταλική πατέντα – Θεωρούν... κλεισμένο στον Παναθηναϊκό Μακέντα (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο εκλεκτός των Δώνη-Νταμίζα για την επίθεση;

Ο Παναθηναϊκός έχει περιορισμό μεταγραφών. Δικαιούται να κάνει μία κίνηση ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, ο οποίος όπως φαίνεται θα είναι επιθετικός. Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, δε, Δώνης και Νταμίζας έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για την ενίσχυση της αιχμής του δόρατος του Τριφυλλιού.

Αυτός ακούει στο όνομα του Κίκο Μακέντα, Ιταλού φορ που έμεινε ελεύθερος από τη Νοβάρα και αναζητά να κάνει μία επανεκκίνηση στην καριέρα του. Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος είναι εξειδικευμένος σε θέματα μεταγραφών ο 27χρονος παίκτης από τη Ρώμη, θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Η περίπτωση του Μακέντα είναι πασίγνωστη, αφού ο παίκτης προέρχεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία δεν στέριωσε. Από το 2011 δόθηκε δανεικός σε Σαμντόρι, ΚΠΡ, Στουτγαρδη, Ντόνκαστερ, Μπέρμιγχαμ. Το 2014 τον απέκτησε η Κάρντιφ και τον έδωσε δανεικό στη Νότινγχαμ Φόρεστ και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Νοβάρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags