Facebook Pixel Σκάει το «μπαμ» με φορ στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί - Θέλει σαν τρελός να βάλει τα πράσινα
| 2018-08-29 12:00:00

Σκάει το «μπαμ» με φορ στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί - Ψήνεται άγρια να βάλει τα πράσινα

του Νίκου Στεργίου
Σκάει το «μπαμ» με φορ στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το απόλυτο φαβορί - Ψήνεται άγρια να βάλει τα πράσινα

Δίνεται μάχη μέχρι τέλους για ακόμα μεγαλύτερο όνομα!

Στον Παναθηναϊκό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και γι’ αυτό «φουλάρουν» τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση επιθετικού

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα φαβορί από την «πράσινη» λίστα είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, του οποίου η περίπτωση μοιάζει εξαιρετικά προχωρημένη

Ο Ιταλός φορ ψάχνει ένα restart στην καριέρα του, θέλει να έρθει στους «πράσινους» και πρόκειται για εφικτό στόχο από οικονομικής πλευράς. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο παίκτης που έχουν προκρίνει οι άνθρωποι του συλλόγου. 

Όσο για τις δύο περιπτώσεις που λέγεται ότι εξετάζουν παράλληλα οι «πράσινοι» και δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, φαίνεται να μην είναι τόσο προχωρημένες όσο του Φεντερίκο Μακέντα. Είναι πιο δύσκολες επιλογές και το πιο πιθανό είναι στον Παναθηναϊκό να τις παλεύουν μέχρι τελευταία στιγμή, κρατώντας «stand by» τον Ιταλό.  

Προφανώς στο Τριφύλλι θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για ένα μεγαλύτερο «μπαμ», αλλά οι πιθανότητες (λόγω χρόνου και μπάτζετ) δεν είναι με το μέρος τους. Και αυτή τη στιγμή, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του deal με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος, όπως προαναφέραμε, έχει «ψηθεί» για να βάλει την πράσινη φανέλα. 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags