Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό και σύνθημα-απειλή - Σε ποιον τα έχωσαν;
| 2018-08-30 00:30:00

Απίστευτη αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό και σύνθημα-απειλή - Σε ποιον τα έχωσαν;

Sportdog Team
Απίστευτη αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό και σύνθημα-απειλή - Σε ποιον τα έχωσαν;

Τρομερό βράδυ στην Τούμπα παρά την… σφαλιάρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπενφίκα, γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 μέσα στην έδρα του και έχασε την ευκαιρία για να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, οι φίλοι του Δικεφάλου δεν απογοητεύτηκαν ούτε από τον αποκλεισμό ούτε από την έκταση του σκορ και έδειξαν έμπρακτα πόσο πιστεύουν στην ομάδα τους.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παρέμειναν στην θέση τους και χειροκρότησαν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ τραγούδησαν ακόμα πιο δυνατά τα συνθήματά τους, για να δείξουν πως είναι δίπλα τους και ότι δεν απογοητεύονται.

Εκτός όμως από την στήριξη στον ΠΑΟΚ, υπήρξε και το… κράξιμο, όχι στους παίκτες του Δικεφάλου, αλλά στην UEFA και στον Φέλιξ Μπριχ που καταλόγισε (σωστά) δύο πέναλτι εις βάρος των Θεσσαλονικιών.

Συγκεκριμένα, η υπόδειξη για πέναλτι εις βάρος του Βαρέλα και το 1-4 του Σάλβιο έφερε την οργή στην «ασπρόμαυρη» κερκίδα, που τα έβαλε με την UEFA. Μετά την υπόδειξη και πριν την εκτέλεσή του, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν ρυθμικά «UEFA mafia», δείχνοντας την αντίδρασή τους για το δεύτερο πέναλτι στο παιχνίδι!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags