Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου: «Γι’ αυτό αποκλειστήκαμε, τώρα ξανά το πρωτάθλημα» - Αποκάλυψη για τις μεταγραφές!
| 2018-08-30 01:15:00

Λουτσέσκου: «Γι’ αυτό αποκλειστήκαμε, τώρα ξανά το πρωτάθλημα» - Αποκάλυψη για τις μεταγραφές!

Sportdog Team
Λουτσέσκου: «Γι’ αυτό αποκλειστήκαμε, τώρα ξανά το πρωτάθλημα» - Αποκάλυψη για τις μεταγραφές!

Τι είπε για το ματς με την Μπενφίκα, τα λάθη και το πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στάθηκε κυρίως στα μαθήματα που πρέπει να πάρουν οι παίκτες και τόνισε πως οι παίκτες της Μπενφίκα διαχειρίστηκαν πιο σωστά την πίεση, ενώ σημείωσε πως δεν περιμένει κάποια άλλη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα και τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: "Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, με εμπειρία, βρίσκεται στην 10η θέση του ranking της UEFA, γεγονός που δείχνει το πόσο έμπειρη ομάδα είναι. Τη διαφορά, την έκανε η διαφορά στη διαχείρισης της πίεσης. Κράτησαν την ψυχραιμία τους, σε δύσκολα σημεία. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε την πρόκριση. Φάνηκε, ότι η Μπενφίκα ήταν καλύτερη από εμάς, παρόλα αυτά είπα στους παίκτες μου είναι να περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει. Για τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι, αλλά και την εμφάνιση μετά το 1-4, όπου παίξαμε μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες".

Για το αμυντικό κομμάτι: "Ο τρόπος που αμυνθήκαμε σήμερα, δεν ήταν κακός. Δεν θυμάμαι πολλές καλές ευκαιρίες από την Μπενφίκα. Είχαν μία καλή ευκαιρία και σκόραραν τέσσερις φορές. Είναι πολύ δύσκολο να μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, να ξεκινάς όπως ξεκινήσαμε και να δέχεσαι δύο γκολ, όπως τα δεχθήκαμε, αλλά είναι αυτό που είπα και πριν. Η διαχείριση της πίεσης". 

Για το σημείο όπου ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει το 2-0: "Αν κάναμε το 2-0, θα είχαμε εντελώς διαφορετική ψυχολογία. Όπως ήταν και τελείως διαφορετική η ψυχολογία, όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας: "Νομίζω, ότι αυτό που μπορεί να πάρει η ομάδα, είναι αυτοπεποίθηση. Να καταλάβουν οι παίκτες μου, ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο και να τον κοιτάξουν τα μάτια. Από την άλλη μεριά, είναι προφανές ότι μάθαμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο η δουλειά, αλλά είναι σημαντικό να παραμένεις ήρεμος, ακόμη κι αν συμβούν άσχημα πράγματα. Έχουμε μπροστά μας το Europa League, πρώτα έχουμε το παιχνίδι της Κυριακής στο πρωτάθλημα και έχουμε και το Κύπελλο".

Για τον στόχο του πρωταθλήματος και το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι αυτός, με φόντο και την επόμενη σεζόν: "Αυτός ήταν και ο στόχος μας πέρυσι. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά και είχαμε ένα πιο δύσκολο μονοπάτι. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να το κάνουμε, γιατί πέρυσι στο γήπεδο το καταφέραμε, για να έχουμε και μία πιο εύκολη κλήρωση. Είναι και θέμα εμπειρίας. Οι αναμετρήσεις με τέτοιες δυνατές ομάδες, μπορούν να μας δώσουν πράγματα και για το μέλλον".

Για το αν περιμένει κάποια άλλη μεταγραφή: "Όχι, δεν περιμένω κάτι άλλο...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags