Facebook Pixel Τρελά σενάρια στην Τούμπα - Σκάει πώληση-ΣΟΚ, έρχεται η «καψούρα» του… Μαρινάκη; - Στον αέρα ο…
| 2018-08-30 11:45:00

Τρελά σενάρια στον ΠΑΟΚ - Σκάει πώληση-ΣΟΚ, έρχεται η «καψούρα» του… Μαρινάκη; - Στον αέρα ο…

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελά σενάρια στον ΠΑΟΚ - Σκάει πώληση-ΣΟΚ, έρχεται η «καψούρα» του… Μαρινάκη; - Στον αέρα ο…

Φούντωσαν οι φήμες με την παρουσία-φωτιά στην Τούμπα.

Φούντωσε τις φήμες στη Θεσσαλονίκη η παρουσία του Πολ Κουτσολιάκου χθες στην Τούμπα. Ο κορυφαίος Έλληνας ατζέντης βρέθηκε στα επίσημα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και το συγκεκριμένο γεγονός συνδυάστηκε με το σενάριο ότι έφερε στον Δικεφάλο μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό για τον πελάτη του, Δημήτρη Πέλκα.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ούτε ότι υπάρχει επίσημη προσφορά για τον Έλληνα άσο, αλλά ούτε πως ο παίκτης παρουσιάζει τάσεις φυγής, ειδικά τώρα, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Θεωρείται αδύνατον, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ να έμπαινε στη διαδικασία να πουλήσει σε αυτή τη φάση έναν από τους κορυφαίους του ποδοσφαιριστές του, χωρίς, μάλιστα, να έχει γίνει προεργασία για τον αντικαταστάτη του.

Δεν ισχύει, άλλωστε, αυτό που γράφτηκε ότι οι «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρονται για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, τον Σέρβο άσο της Λίβερπουλ, που «έπαιξε» μέχρι πρόσφατα πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη φήμη δεν έχει βάση, δε συνδέεται με το τρελό σενάριο για τον Δημήτρη Πέλκα και μοιάζει με επικοινωνιακό παιχνίδι που ενδεχομένως έχει σκοπό να «αναστατώσει» τους Πειραιώτες.

Εξάλλου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος χθες ότι δεν περιμένει άλλη μεταγραφή και πως το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει κλείσει.

Τι ισχύει για Μίχελ

Σε ό,τι αφορά τώρα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται να «πληρώσει» τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα, μάλλον δεν ισχύει, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Είναι γνωστό πως ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι έχει «φλερτάρει» πολλές φορές με την απόλυση, ωστόσο στην παρούσα στιγμή το timing δε μοιάζει κατάλληλο. Δε θα μπορούσε, δηλαδή, να χρεωθεί ο Λούμπος Μίχελ αυτόν τον αποκλεισμό από μία ομάδα που ήταν σαφώς ανώτερη από τον ΠΑΟΚ κι ενώ μέχρι χθες άπαντες αναγνώριζαν ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν δημιουργήσει φέτος ένα πολύ ισχυρό σύνολο.

Κανείς, πάντως, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Λούμπος Μίχελ να «τελειώσει» κάποια άλλη στιγμή. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πάντα απρόβλεπτος και πολλές φορές παίρνει ξαφνικές αποφάσεις. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το αρχικό πλάνο της διοίκησης προέβλεπε την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι ως αντικαταστάτη του Σλοβάκου…

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags