Facebook Pixel Καυτό παρασκήνιο: Τι «είπε» ο Μαρτίνς για Τουρέ, «χωράει» στην 11άδα; - Ξέσπασε «πόλεμος» στο λιμάνι
| 2018-08-30 13:10:00

Καυτό παρασκήνιο: Τι «είπε» ο Μαρτίνς για Τουρέ, «χωράει» στην 11άδα; - Ξέσπασε «πόλεμος» στο λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Καυτό παρασκήνιο: Τι «είπε» ο Μαρτίνς για Τουρέ, «χωράει» στην 11άδα; - Ξέσπασε «πόλεμος» στο λιμάνι

Ήξερε ο Πορτογάλος για το «μπαμ»; Τι... ετοιμάζει ο Μαρινάκης;

«Κλεισμένη» είναι, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. Ο Ιβοριανός άσος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το μόνο που απομένει για επισημοποιηθεί η μεταγραφή είναι να πάρουν απόψε οι Πειραιώτες την πρόκριση απέναντι στην Μπέρνλι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η υπόθεση του πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι δεν προέκυψε τώρα για τον Ολυμπιακό. Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι πριν από ένα μήνα και, μάλιστα, έγινε σχετική ενημέρωση και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Η περίπτωσή του δουλεύτηκε ανεξάρτητα από τους άλλους στόχους και θεωρείται μία έξτρα κίνηση εκτός προγραμματισμού, αφού πρόκειται για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε πολλές θέσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να αρνηθεί μία τόσο μεγάλη μεταγραφή που ανεβάζει τον Ολυμπιακό, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε επίπεδο κύρους.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε ποια θέση θα αξιοποιήσει τον Γιάγια Τουρέ ο Πέδρο Μαρτίνς, μιας και υπάρχει «συνωστισμός» στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη, βέβαια, θεωρείται σχεδόν απίθανο ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήνει στον πάγκο ένα τόσο «βαρύ» όνομα. Μένει να δούμε, λοιπόν, πώς θα «χωρέσει» στα πλάνα του προπονητή ο Ιβοριανός άσος και τι ρόλο θα έχει.

«Πόλεμος» με Ραμαντάνι

Στο μεταξύ, μαίνεται ο «πόλεμος» του Ολυμπιακού με τον Φάλι Ραμαντάνι, με την υπόθεση του Μάρκο Μάριν να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Η πλευρά του Γερμανού άσου δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη, με αποτέλεσμα στο λιμάνι να έχουν εξοργιστεί και να περιμένουν έστω και στο παρά ένα των μεταγραφών να βρεθεί λύση.

Το ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει, ωστόσο οι Σέρβοι θέλουν τον παίκτη ως ελεύθερο, ενώ οι προτάσεις που έχει πάει στα γραφεία του Ολυμπιακού ο γνωστός ατζέντης δεν αφορούν χρήματα και δεν έχουν γίνει αποδεκτές.

Μάλιστα, η τελευταία απόκτηση-έκπληξη του νεαρού Σέρβου, Λάζαρ Ραντέλοβιτς, ο οποίος δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα πράγματα στην καριέρα του, φαίνεται πως αποτελεί μία «απάντηση» στον Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος ως γνωστόν «ελέγχει» τη συγκεκριμένη αγορά.

Το νέο «χτύπημα» του Μαρινάκη

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του εξτρέμ, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολλά ταμπλό, έχει κάνει κρούσεις σε όλους τους γνωστούς στόχους που έχουν κυκλοφορήσει (εκτός από τον Σοφιάν Φεγκουλί), ενώ λέγεται πως έχει ψηλά στη λίστα του δύο ακόμα περιπτώσεις που δεν έχουν γραφτεί στον Τύπο και είναι από το «πάνω ράφι». Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη μεταγραφή θα ξεκαθαρίσει μετά τη λήξη του αποψινού ματς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags