Facebook Pixel Τρέχει η ΑΕΚ για να φέρει τον Νάρσιγνκ, «κόλλημα» με Καρέλη - Θα πάρει και Κονέ ως ελεύθερο!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-30 21:10:00

Αλλάζει στρατηγική ο Τίγρης μετά την κλήρωση – Κίνηση ματ για τον παικταρά - «Έγκλημα» με τον…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αλλάζει στρατηγική ο Τίγρης μετά την κλήρωση – Κίνηση ματ για τον παικταρά - «Έγκλημα» με τον…

Ποια Μπάγερν; Να γιατί «τρελάθηκε» ο Μαρίνος!

Μπορεί η ΑΕΚ μετά και την ζόρικη κλήρωση με Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Άγιαξ να κινείται πλέον και επίσημα σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στις μεταγραφές είναι ραγδαίες και πλέον όλα κινούνται σε ένα τεντωμένο σχοινί, καθώς τα χρονικά περιθώρια πιέζουν.

Ψηλά στην λίστα της Ένωσης βρίσκεται το όνομα του Νίκου Καράλη, με την Γκενκ όντως να επιβεβαιώνει πως υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο παράλληλα σημειώνουν πως υπάρχει και διαφορά στο οικονομικό. Οι Βέλγοι θέλουν να… ξεφορτωθούν τον Έλληνα άσο, ωστόσο προτεραιότητά τους είναι η πώλησή του, ενώ η Ένωση επιμένει να τον ζητάει ως δανεικό.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο σημείο επαφής και με τον χρόνο να πιέζει όλα παραμένουν ρευστά, ωστόσο η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά και γνωρίζει πως όσο δεν εμφανίζεται άλλος μνηστήρας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές να κάνει δικό της τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται νέα κινητικότητα για τον Νάρσινγκ, αν και η περίπτωσή του παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, o Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αλλάξει στρατηγική και πλέον σκέφτεται σοβαρά να του δώσει, όχι όλα  αλλά κάποιο σημαντικό μέρος, των χρημάτων της προμήθειας που ζητάει, ώστε να τον ψήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Ο χρόνος όμως σε αυτή την περίπτωση δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ, η οποία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να τρέχει τις συζητήσεις, ψάχνει στην αγορά και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Το συνηθίζουν άλλωστε στην Ένωση να κλείνουν παίκτη που δεν έχει γραφτεί πουθενά στον Τύπο.

‘Εγκλημα με τον χαφ 

Μπορεί με την θέση του εξτρέμ να γίνεται χαμός, ωστόσο για αυτή του χαφ δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Μάλιστα, από την ΑΕΚ έλεγαν τις τελευταίες ώρες πως «αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, καλύτερα να μην πάρουμε τίποτα».

Πρόκειται σίγουρα για… έγκλημα, εφόσον φυσικά ισχύει και δεν πρόκειται για κάποια κίνηση τακτικής, που συνηθίζεται στις μεταγραφές. Άλλωστε, η βασική προτεραιότητα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν απόκτηση ενός χαφ και σίγουρα θα απογοητευτεί πολύ εφόσον δεν έρθει κάποιος παίκτης.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η… στροφή στην υπόθεση του χαφ να συνδέεται άμεσα με το θέμα Παναγιώτη Κονέ. Ο Έλληνας άσος παραμένει στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να έρθει στην ΑΕΚ, εφόσον μείνει ελεύθερος, ωστόσο το γεγονός πως δεν έχει κάνει προετοιμασία, σίγουρα θα δημιουργήσει έναν έξτρα «πονοκέφαλο» στον Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags